• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kafes Boyutu Tavsiyesi

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Yerin ve imkanın varsa 60 lik al söylenenleri boşver dişi hazır ve yuvası olduktan sonra niye kaçsın istemezse zaten olmuyor 😂
çok doğru, katılıyorum. ben de bir üretici olarak geçen sezon hem 45 hem 60 lık kullandım, bu sezon hepsini 60 lığa çevirdim. hatta dün 2 adet daha 60 lık aldım. kesinlikle öneririm, kuşun rahat hareket etmesi, uçması ve form tutması açısından çok iyi

Mındık

Yeni Üye
Maddi imkanlar dolayısıyla şu an için daha iyisi pek mümkün olmasa da, iki katlı kafesin orta bilmesini ayırıp büyük bir kafes yapmayı düşünüyorum 😅
evet bölme ayırmak mantıklı epey , hem yatay olduğu için daha verimli olur. Zamanla ufak dokunuşlarla güzelleştirirsiniz acelesi yok nede olsa (y)

Mındık

Yeni Üye
Kirası da çokmuş 😂 ama neyse, açığı verdiğiniz yemler mamalar ve bolca sevgi ile kapatıyorsunuzdur bence 🥰
Valla ona yaptığım jestleri kendime yapmadım. O yüzden bir teraziye koyarsak onları ömrü boyunca ödeyemez :) :) çok seviyorum keratayı yaa:love::love: öpmese de olur:giggle:

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
evet bölme ayırmak mantıklı epey , hem yatay olduğu için daha verimli olur. Zamanla ufak dokunuşlarla güzelleştirirsiniz acelesi yok nede olsa (y)
Yok öyle değil aslında, üst üste iki katlı duran bir kafes, aradaki bölmeyi açınca eni boyu normal kafes, ama yüksekliği iki kat olacak. He bakarım olmazsa yatay da koyabilirim belli olmaz tabi 😂

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Valla ona yaptığım jestleri kendime yapmadım. O yüzden bir teraziye koyarsak onları ömrü boyunca ödeyemez :) :) çok seviyorum keratayı yaa:love::love: öpmese de olur:giggle:
Nasıl beceriyorlarsa ufacık halleriyle aşık ediyorlar kendilerine valla 😅

darwinsizgumball

Aktif Üye
Çok tesekkurler herkese, ozellikle size hocam @Şehmus BAKIR kafam cok karismisti netlesti şuan. Ayrıca konu o kadar farklı gelismis ve güzel yerlere ilerlemişki grupta cok yeni olamama ragmen cok sevdim sizleri, tekrardan tesekkur ediyorum.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Çok tesekkurler herkese, ozellikle size hocam @Şehmus BAKIR kafam cok karismisti netlesti şuan. Ayrıca konu o kadar farklı gelismis ve güzel yerlere ilerlemişki grupta cok yeni olamama ragmen cok sevdim sizleri, tekrardan tesekkur ediyorum.
Valla ben de ilk kuslarimi aldıktan 3 gün sonra buldum bu forumu, kaydoldum iki üç soru sorar çıkarım dedim, ama o kadar sıcakkanlı karşılandım samimi cevaplar aldım ki, sanki eski en iyi arkadaşlarımı yıllar sonra bulmuşum gibi, sıcacık bir ortam ayrilamadim 😅 pişman da değilim iyi ki bulmuşum diyorum ❣

Üst Alt