darwinsizgumball
Aktif Üye
Herkese merhaba ve iyi hobiler. Yakın tarihte bir kafes aldım ve sorunlu oldugu icin iade ettim. Sizden bir konu da tavsiye ve tecrubelerinizi paylasmanizi istiyorum. Öncelikle kafam da 60 cm ve 45 cmlik kafesler var. Aklima yatan ve mantikli olan kafes de 60 lık kafes gibi fakat arastirmalarim sonucu buyuk kafesler de uretim daha zor oluyormus disinin kacacagi alan fazla oldugu icin vs diyorlar yani ben her turlu iki tunek yapacagim ayni sey olacak gibi ayrıca yuvaliga ilgileri de pek olmuyormus o yuzden uretimi daha zor diyorlar ama bilemedim. Benim istedigim sey de şu kuslarin rahat rahat ucabilecegi istedikleri hareketleri rahat rahat yapabilmeleri o yuzden 60 lik dusunuyorum ama boyle olacaksa yani uretimi zorlastiracaksa 45 lik de alabilirim. Tavsiyeleeinizi ve konuyla ilgili teceubeleeinizi paylasirsaniz cok sevinirim, simdiden tesekkurler herkese.
Not: Direkt aldiginiz ve memnun kaldiginiz urunleri link olatak paylasirsaniz yasaksa da ozelden paylasirsaniz sevinirim.
Not: Direkt aldiginiz ve memnun kaldiginiz urunleri link olatak paylasirsaniz yasaksa da ozelden paylasirsaniz sevinirim.