• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kafasını titretiyor

pofidik

Paylaşımcı
az önce fark ettim çok belli olmuyor ama hafif bir şekilde kafasını titretiyor. ve hızlı nefes alıp veriyor gibi. neden? bir süredir de göz kızarıklığı vardı hafif, geçer diye düşünmüştüm ama bazen azalıyor bazen artıyor gibi

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sıcaktan olabilir oda ısısını kontrol ediniz

pofidik

Paylaşımcı
ev sıcak değil serin hatta hafif kuyruğunda bir titreme yok sadece kafasını böyle sallıyor anlamadım ben de. bu sabah belirdi aniden

pofidik

Paylaşımcı
Korktuğu bir şey olabilir mi?
eşi vardı yakın zamanda ayırdım başka birine verdim ve kafesini değiştirdim daha yeni, geniş bir kafese aldım. belki bunlardan etkilenmiştir. birkaç gündür kafesin tellerinde duruyor akşamları tünekte durmuyor nedense. sallabaş diye bir hastalık varya ondan olma ihtimali var mı acaba ona benzettim. ondan endişelendim biraz ya da sinirsel bir şey olmasından endişelendim. umarım değildir

EnesGenç

Eski Forumcu
Uctuktan sonramı yapıyor. Burunda akma varmi

pofidik

Paylaşımcı
Bu hareketi tunekte durunca da yapıyor mu çünkü tellere yapıyor gibi geldi buda kur yapma hareketi gibi geldi
Bana
kur hareketini biliyorum kur yapmıyor aniden sakin sakin dururken istemsizce yapıyor ve evet tünekte de yapıyor bunu

Üst Alt