• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kafasını geri atması ve çırpınması

merhaba kuşum son zamanlarda böyle bir çırpınma ve kafasını geri atma hareketi yapıyor bir sorunu mu var ilgi için mi yapıyor sizce çünkü çok neşeli hareketli sadece ara sıra böyle hareketler yapıyor 😔😔 videosunu ekledim 16 Aralık 2022

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben sizi hatırlıyorum bu durumla ilgili konu açmıştınız birkaç hafta önce sanki. Sanırım hala düzelme olmadı. Bence düzelme olmadıysa bir kanatli uzman görmeli çünkü sallabaş yada sinirsel bir durum gibi gözüküyor yine @Şehmus BAKIR hocam görünce daha bilgilendirir sizi. Birde kuşun boyun kısmı tüyleri yok mu.

Ben sizi hatırlıyorum bu durumla ilgili konu açmıştınız birkaç hafta önce sanki. Sanırım hala düzelme olmadı. Bence düzelme olmadıysa bir kanatli uzman görmeli çünkü sallabaş yada sinirsel bir durum gibi gözüküyor yine @Şehmus BAKIR hocam görünce daha bilgilendirir sizi. Birde kuşun boyun kısmı tüyleri yok mu.
Evet o zaman daha iyiydi şimdi çırpınma başladı kanatlı uzmana gittim dışkıyı düzeltmek için bir vitamin verdi sallabaş değil dedi olsaydı boynu öyle kalırdı hareket edemezdi dedi bizde tabiki böyle birinden daha iyi bilmediğimiz için tamam dedik arada bir kullanıyoruz vitamini adı vitaform çay kaşığı ucuyla suya karıştırıyoruz açıkçası buradaki bilen kişilerden yardım/ tavsiye almak istedim elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım sadece kuş için herşeyin yolunda olmasını istiyorum. Yok kendisi koparıyor eş istiyor ama saldırgan olduğu için alamıyoruz arkadaşı var sağlığından emin olsam kafesleri birleştireceğim ama bulaşıcı bir hastalık olup olmadığını kestiremiyorum oldukça sağlıklı görünüyor çok yaramaz ama arada bir böyle çırpınmaları kafayı döndürmeleri de var 😔

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Anlıyorum sizi. 😔 Umarım çaresi olan bir durumdur yani geçicidir. Sizi de yanlış yönlendirmek istemem umarım kuşunuza şifa bulursunuz en kısa zamanda 🙏🏻 Şehmus hocam müsait olduğunda bakar. Ama @Bahar Y. Hocam da müsait olduğunda bakar. 🙏🏻 Çok geçmiş olsun 🙏🏻

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bence kuş kendini yoluyor bu psikolojik olabilir veya parazit de olabilir bunu anca müdahale ile anlarsınız size tavsiyem iyi bir kanatlı uzmanına götürün ve boyunluk takılması uygun olur

Üst Alt