A Atlas01 Yeni Üye Katılım 29 Nis 2026 Mesajlar 7 Tepkime puanı 2 Puanları 3 Bugün 20:15 #1 Erkek muhabbet kusum kacti dişi kuşun yavrulari var kuluckada ne yapacamizi sasirdik besler mi diye endiseliyiz bulamadik
Erkek muhabbet kusum kacti dişi kuşun yavrulari var kuluckada ne yapacamizi sasirdik besler mi diye endiseliyiz bulamadik
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,398 Tepkime puanı 7,877 Puanları 113 Bugün 20:36 #2 Anne besler. Kuluçkadaki kuş kafes dışına çıkarılmaz nasıl kaçtı ki?
A Atlas01 Yeni Üye Katılım 29 Nis 2026 Mesajlar 7 Tepkime puanı 2 Puanları 3 Bugün 21:06 #3 Baba beni cikarin diye bagiriyor da yani baska bir odanin kapisi acik kalmis oglum da düşüp agladigi icin o odaya gittigini görmedim
Baba beni cikarin diye bagiriyor da yani baska bir odanin kapisi acik kalmis oglum da düşüp agladigi icin o odaya gittigini görmedim
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,398 Tepkime puanı 7,877 Puanları 113 Bugün 21:58 #4 Atlas01' Alıntı: Baba beni cikarin diye bagiriyor da yani baska bir odanin kapisi acik kalmis oglum da düşüp agladigi icin o odaya gittigini görmedim Genişletmek için tıkla ... Belki evde bir yerdedir iyice bakın.
Atlas01' Alıntı: Baba beni cikarin diye bagiriyor da yani baska bir odanin kapisi acik kalmis oglum da düşüp agladigi icin o odaya gittigini görmedim Genişletmek için tıkla ... Belki evde bir yerdedir iyice bakın.
A Atlas01 Yeni Üye Katılım 29 Nis 2026 Mesajlar 7 Tepkime puanı 2 Puanları 3 36 dakika önce #5 Maalesef yok evde