• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kabızlık sonrası tavsiye

Minnos91

Yeni Üye
Kullanılan İlaç
Entrobac, gerwit
Merhaba. Kuşum kabız olmuştu, buradaki tavsiyelere bakarak üç gün entrobac bir gün gerwit verdim şu an çok şükür düzeldi gibi 🧿🧿 şimdi nasıl devam etmeliyim? Bu vitaminleri bırakınca kabızlık tekrarlar mı, tekrarlarsa ne yapmalıyım?

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba entrobac haftada 1 verilebilir.Peş peşe takviye vermeyin en az 1 gün sade su içsin.Kabız olduğu için 3 gün peş peşe toparlasın denmiştir sonraki süreçte haftada 1 verebilirsiniz.Kabızlığı beslenmeyle de önyebilirsiniz.Haftada 1/2 gün sebze verebilirsiniz.Kursak mantarı tedavisi hiç görmediyse meyve de verebilirsiniz.Öneri olaeak ben kabak,enginar haşlıyorum bazen çok seviyorlar.

Minnos91

Yeni Üye
Dişi olduğundan mıdır bilmiyorum ama kuşumun çok seçiçi olduğunu düşünüyorum. Elma sevmiyor sanki ama armut veriyorum, salatalık beğenmez havuç pek yemez. Yiyecek uzatırım, koklar, o küçücük suratıyla tiksinme ifadesi yapar(belki inanmıcaksınız ama cidden öyle yapıyor) erkek kuşum vardı o hiç böyle değildi, bu kız böyle çıktı. Yeşillikle de azar azar desteklemeye çalışırım umarım yer. Çok teşekkür ederim cevabınız için 🩵🩵🩵

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Dişi olduğundan mıdır bilmiyorum ama kuşumun çok seçiçi olduğunu düşünüyorum. Elma sevmiyor sanki ama armut veriyorum, salatalık beğenmez havuç pek yemez. Yiyecek uzatırım, koklar, o küçücük suratıyla tiksinme ifadesi yapar(belki inanmıcaksınız ama cidden öyle yapıyor) erkek kuşum vardı o hiç böyle değildi, bu kız böyle çıktı. Yeşillikle de azar azar desteklemeye çalışırım umarım yer. Çok teşekkür ederim cevabınız için 🩵🩵🩵
Yavaş yavaş alıştırmayı deneyebilirsiniz sevdiği bir şeyle karıştırın verin,önce daha seyrek sonra eş sonra belki daha fazla sebze içerikli şeklinde😊rica ederim,şifa olsun bebişe🌸