• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kabızda dal darı verilir mi

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim tekrar 🙏🏼

Evet sağ olsun Derya Hanım ilgilendi, tavrı konuşması güven vericiydi. Dediğim gibi kafese düşmüş kakalara, önceden çektiğim kaka fotoğrafına baktı ve bir de popo bölgesi kokusunu iyi bulmayarak antib. başladı. Şimdi tedaviyi uygulamadan analiz istememi mi tavsiye edersiniz? Haftaya kontrol randevusu oluşturmuştuk
Derya Hanım İlaç Konusunda İyi Bir Hekimdir. Ben Kendim adına Memnun Kaldım. Vucudu Yoran İlaç Vermez. Analiz Yapmadiysa Anlamıştır. Ama Siz İsterseniz Yine Analiz İsteyin İçiniz Rahat Etsin.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Teşekkür ederim tekrar 🙏🏼

Evet sağ olsun Derya Hanım ilgilendi, tavrı konuşması güven vericiydi. Dediğim gibi kafese düşmüş kakalara, önceden çektiğim kaka fotoğrafına baktı ve bir de popo bölgesi kokusunu iyi bulmayarak antib. başladı. Şimdi tedaviyi uygulamadan analiz istememi mi tavsiye edersiniz? Haftaya kontrol randevusu oluşturmuştuk
Merhaba ben yaklaşık yedi yıldır Derya hanımı tanırım. Petyum veteriner kliniği evime yürüme mesafesinde en fazla beş dakikadır. Diğer başka veterinerlerde de muhatap oldum fakat evime yakınlığından dolayı çok gitmişliğim oldu Petyum a hala da gidiyorum. Derya hanım oldukça iyi ve tecrübesine güvenirim. Aklıma yatmayan yada merak ettiğim tüm soruları sorarım. Nazikçe de cevap verir. Ezginin dediği gibi ilaca boğmaz kuşu. Gerekmedikçe sadece takviye bile verir. Dışkı analizi isterseniz yapar. Paragöz biri de hiç değildir. Çok geçmiş olsun 🌸 🙏🏻

Üst Alt