• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kabız mı

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Nemli pamuk yardımıyla dışkıları alınız. Yeni sahiplendiniz sanırım. Probiyotik entrobac takviyesi yapın ayrıca bir parça karalahana yaprağı da verebilirsiniz iyice yıkanmış ve kurutmuş olarak.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kuş kumu kullanın kullanmıyorsanız

Doğacı

Eski Forumcu
Söylenen takviyeyi kullanıyor musunuz? Probiyotik?

dogu

Aktif Üye
Daha yeni geldigi icin biraz ürkek alismadi tam.. yarin baslar yem kum yemeye. Dal dari astim onu yemis biraz

Zehra Berik

Müdavim
Kıdemli Üye
Takviye soylenmedi ki daha bu gun aldim vitamin ekledim suyuna.. gecer heralde ya
Yukarıda takviye söylenmis entrobac probiyotik gervit. Bunlar her kuş besleyenin evinde mutlaka olması gereken takviyeler, kuşların daha sağlıklı yaşam sürmesi için şarttır ve petshoplardan alınan vitaminleri tavsiye etmiyoruz, hiç bir işe yaramiyorlar

dogu

Aktif Üye
Nemli pamuk yardımıyla dışkıları alınız. Yeni sahiplendiniz sanırım. Probiyotik entrobac takviyesi yapın ayrıca bir parça karalahana yaprağı da verebilirsiniz iyice yıkanmış ve kurutmuş olarak.
Tamamdir

dogu

Aktif Üye
Yukarıda takviye söylenmis entrobac probiyotik gervit. Bunlar her kuş besleyenin evinde mutlaka olması gereken takviyeler, kuşların daha sağlıklı yaşam sürmesi için şarttır ve petshoplardan alınan vitaminleri tavsiye etmiyoruz, hiç bir işe yaramiyorlar
Gormemisim tamamdir

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Denilen tavsiyelere uyalım ve ayrıca aktardan mavi haşhaş tohumu temin edip bir çay kaşığı kadar yemine karıştırın kabızlıga ve tüy diplerine iyi gelecek.. Birde kuşun kilosunu öğrenelim zayıflama var mı?

dogu

Aktif Üye
Denilen tavsiyelere uyalım ve ayrıca aktardan mavi haşhaş tohumu temin edip bir çay kaşığı kadar yemine karıştırın kabızlıga ve tüy diplerine iyi gelecek.. Birde kuşun kilosunu öğrenelim zayıflama var mı?
bu gun baktim diskilari var duzeldi galiba.. kusu yeni aldim ondan pek anlasilmiyor ama bu gun biraz dHa kendine geldi hareketlendi