• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kabarma

Cxcx

Paylaşımcı
Merhaba, bugün sabah hareketliydi, hiç kıpırdamıyor şu an, neden olabilir

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Öncelikle kuşu bir kafese koyalım ve suyuna gerwit verelim yeri biraz sıcak olsun yem yediğinden emin olalım yemezse veya az yiyorsa kursaktan besleyelim üç gün içinde normale dönmezse ilaç için yardımcı olalım takipte olalım

Cxcx

Paylaşımcı
Sabah ötüyordu ne olduysa birkaç saat içinde oldu..
Mevsim geçişi cereyana çok dikkat etmek lazımmış,hava değişikliği çabuk etkiledi sanırım yavru olduğu için

Ekli dosyalar

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Öncelikle kuşu bir kafese koyalım ve suyuna gerwit verelim yeri biraz sıcak olsun yem yediğinden emin olalım yemezse veya az yiyorsa kursaktan besleyelim üç gün içinde normale dönmezse ilaç için yardımcı olalım takipte olalım
Harika bir açıklama. Yukarıda bir arkadaş benden önce davranmış ve yorumda hakkını vermiş.

Cxcx

Paylaşımcı
Yetersiz besleniyor gökçe hanım besleme mamaniz varsa onu elle besleyin daha iyi olacak inşallah.ayrica daldari ve aspur verin
Daldarı tane şeklinde yemine katıyorum,aspurda var yeminde, golden wing yavru yemi pembe paket kullanıyorum. Sanırım yeterli gelmedi daldarı oranını artırayım.
Mamayı hemen temin edeyim, ne almalıyım Şehmus Bey?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Daldarı tane şeklinde yemine katıyorum,aspurda var yeminde, golden wing yavru yemi pembe paket kullanıyorum. Sanırım yeterli gelmedi daldarı oranını artırayım.
Mamayı hemen temin edeyim, ne almalıyım Şehmus Bey?
Bunlar güzel yemler de yemesi önemli 😊 Besleme maması ve aparatı temin ediniz

Cxcx

Paylaşımcı
Biraz yem yiyor, elle besleme aparatı aldım ancak mümkün değil onu kursağına sokamam şırınga ile diline az az verebiliyorum sadece, şu an ki durumu nasıl sizce

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bir kuş ötüyorsa o kuştan korkmicaksin 🙂 maşallah toparlanmış. Kuşunuzun bağışıklığı düşmüş olabilir. Siz gervit ve entrobac kullanmıyorsanız mutlaka temin edin. Kullanıyorsanız da haftada bir vermeye devam edin. Şuan havalar çok değişken hastalığa çok açık bir hava var. Aman dikkat edelim. Geçmiş olsun 🙏🏻

Cxcx

Paylaşımcı
Bir kuş ötüyorsa o kuştan korkmicaksin 🙂 maşallah toparlanmış. Kuşunuzun bağışıklığı düşmüş olabilir. Siz gervit ve entrobac kullanmıyorsanız mutlaka temin edin. Kullanıyorsanız da haftada bir vermeye devam edin. Şuan havalar çok değişken hastalığa çok açık bir hava var. Aman dikkat edelim. Geçmiş olsun 🙏🏻
2 tane kuş var videoda görünmüyor o ötüyor :) kesinlikle çok dikkat etmek lazım bir sıcak bir soğuk hava akımına dikkat etmek lazım çok sağolun