• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kabarık ve titriyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
gercekten olmesini istemiyorum eve getirdim kafesine koyayim derken yere dustu sonra gun boyu boyleydi zehirlenmesini gerektirecek bir sey yemedi onu gectim hicbir sey yemedi yarin ilk isim veterinere goturmek ama hani ortam degisikliginden dolayi stres olmus bi de aksam uykulu diye boyle davranıyor olamaz mi su an titremesi cok az azaldi ama hâlâ kabarik
Hiçbir şey yemediyse de bu şekilde dışkı yapmış olabilir yada geldiği yerde zehirlenmiş olabilir. Elle besleme yapacak birileri yok mu etrafınızda? Daldarı, aspur, kenevir gibi kolay kıracağı tohumlar verin ama dediğim gibi müdahale şart

Doğacı

Eski Forumcu
Uzun zamandır yemek yemediyse biraz daha yemek yemezse açlıktan ölür hayvancağız. Yemesini beklemeyin siz yedirin.

Doğacı

Eski Forumcu
İğnesiz şırınga ile de probiyotikli su verin şimdi.

Doğacı

Eski Forumcu
şırıngayla vermem imkansiz hicbir tecrubem yok simdi onune daldari verdim titreme yok ama uyuyor sanirim tek sıkıntı ac olması
Kursaktan beslenmeden bahsetmiyorum iğnesiz şırıngaya mamayı çekelim ve kuşun ağzını aralayıp biraz biraz verelim yedirelim. Kursaktan beslemeyi zaten bilen birileri yapmalı. Eğer iğnesiz şırınga ile de yemezse veya yediremezseniz,bilen birine götürüp kursaktan besleme yaptırın

lumier

Yeni Üye
Kursaktan beslenmeden bahsetmiyorum iğnesiz şırıngaya mamayı çekelim ve kuşun ağzını aralayıp biraz biraz verelim yedirelim. Kursaktan beslemeyi zaten bilen birileri yapmalı. Eğer iğnesiz şırınga ile de yemezse veya yediremezseniz,bilen birine götürüp kursaktan besleme yaptırın
az once denedim su içti ama verdiğim yemi geri gagasindan atti kursagi bos uykusu var sanirim o yuzden yemiyo

Doğacı

Eski Forumcu
Yemleri aşağıya siz mi koydunuz? Dışkılara temas etmesin yemler hastalık bulaşır kuşa. Çay tabağına koyun,ızgara da kullanın.

lumier

Yeni Üye
Yemleri aşağıya siz mi koydunuz? Dışkılara temas etmesin yemler hastalık bulaşır kuşa. Çay tabağına koyun,ızgara da kullanın.
tabaktaydi cirpininca hepsi dagildi kisa sureligine bu kafeste izgarali kafes var ona koyacagim

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Hiçbir şey yemediyse de bu şekilde dışkı yapmış olabilir yada geldiği yerde zehirlenmiş olabilir. Elle besleme yapacak birileri yok mu etrafınızda? Daldarı, aspur, kenevir gibi kolay kıracağı tohumlar verin ama dediğim gibi müdahale şart
Hocam şimdilik yumurta maması verilse yemez mi acaba zeolitsiz haşlanmış yumurta Mısır unu ve su ile

lumier

Yeni Üye
Hocam şimdilik yumurta maması verilse yemez mi acaba zeolitsiz haşlanmış yumurta Mısır unu ve su ile
tesekkur ederim az once kapta bir tane bile yem birakmadi ac oldugundan dolayi dayanamayip yedi hepsini su an cok iyi durumu

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Üst Alt