• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kabarık olması

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dışkıda hastalık var kanatlı uzmanına götürün.. eğer imkanınız yoksa ilaç konusunda önerimiz olur.

Eylül

Yasaklı
Bu ilaç değil bir multivitamin. Bir de kafanıza göre ilaç kullanmayın uyarmak için söylüyorum 😊 Çünkü yakın çevremde ilaç kullanma dememe rağmen kullanıp kuşunu kaybeden bir arkadaşım var :(

Satınur122

Aktif Üye
Bu ilaç değil bir multivitamin. Bir de kafanıza göre ilaç kullanmayın uyarmak için söylüyorum 😊 Çünkü yakın çevremde ilaç kullanma dememe rağmen kullanıp kuşunu kaybeden bir arkadaşım var :(
Yok biz öyle ilaçlar kullanmıyoruz bunu doktor yazmıştı

Samsunlu55

Yeni Üye
Selamun Aleyküm hayırlı geceler bizim bi muhabbet kuşumuz var 14 senedir bizimle beraber 2 3 aylıkken almıştık. 2 gündür kabarık halde duruyor aynasında uyuya kalıyor yemlikde uyuya kalıyor çok halsiz bir halde ishal felan değil baktık doğru dürüst yem yemiyor zeytin felan çok sever ondan yedi sabah birazcık bisküviyi sever ondanda yedi azıcık ama hala aynı halsizligi devam ediyor ve hala hala kabarik halde normalde sürekli konuşur yerinde durmazdi şimdi noldu bilmiyoruz yardımcı olur musunuz lütfen

Samsunlu55

Yeni Üye
Çok iyi baktık ailenin içinde büyüdü beraber kahvaltı yaparız her pazar günleri masaya gelir ne varsa hepsinden yer o şekilde iyi baktık da işte bu son 2 gündür böyle sabah fotoğraf atarım

Samsunlu55

Yeni Üye
Bu aralar fazla tuvaletini yapmıyor sadece kafeste olanlari atabildim umarım yararı olur.

yao ako

Paylaşımcı
Bu aralar fazla tuvaletini yapmıyor sadece kafeste olanlari atabildim umarım yararı olur.
1-o kafes tabanının hali ne
2- plastik tünek kulllanmayın mantar yapıyor.
3-kahvaltıda peynirle ekmek yiyorsa çok zararlı
4- aynalı oyuncağı çıkarın.

Samsunlu55

Yeni Üye
Merhaba malesef dışkıları net göremediğim için hastalık var mı emin olamadım. Ama kuş tuyde. Tüy zamanları kuşlar için zor gever işin içine yasida girince durgunluk bana normal geldi. Dal darı ve yulaf verin. B vitamini verin. Hızlı çıkmasını sağlayacaktır tüyden
Teşekkürler pazartesi günü veterinere de görürecegiz bi bakalım onlar ne diyecek

Üst Alt