• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

jumbo muhabbet kuşu

oguzhan.tt

Yeni Üye
benim kuslar daha once çiftleşti yer degiştirdim 2 yumurta yaptı 1 i bos çıktı diyeride yumurta içinde yavru ölmüş. şimdi 2 hafta geçti e-50 selenyum verdim şimdide fertivit veriyorum ama dişi kusum bşrtürlü kızısmadı erkek suan kafeste takla atıyor bu arada evde 1 takım var

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşları ve ortamlarını görebilir miyiz

Mustafa09

Aktif Üye
kafes çok küçük gözüküyor 2 kuş için değiştirmenizi öneririm.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kafes kuşlar için çok çok küçük. Çiftleşsede verim alamazsınız. Izgara yok ve altları çok pis..lütfen daha ferah alan oluşturun. Zaten ömürleri kafeste geçiyor bari bukadarını esirgemeyelim.

oguzhan.tt

Yeni Üye
Kafes kuşlar için çok çok küçük. Çiftleşsede verim alamazsınız. Izgara yok ve altları çok pis..lütfen daha ferah alan oluşturun. Zaten ömürleri kafeste geçiyor bari bukadarını esirgemeyelim.
Peki neden dişi kızışmıyor o kadar kızıstırıcı vitaminler veriyorum erkek kızısıyor dişi kızışmıyor

oguzhan.tt

Yeni Üye
Şuan yeni kafes için maddi durumum yok malesef

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Şuan yeni kafes için maddi durumum yok malesef
Yani maddi durmunuz olmayabilir anlıyorum ama ozaman bu üretmek çabanız neden. Yavrulara nasıl ve nerede bakacaksınız. Sultanlarınızda varmış onlarda aynı şekilde. Onlarında ortamını görebilir miyiz.

Tavsiyem tek çift kuş bakın ve tüm imkanlarımızı onlar için kullanın.

Üst Alt