• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! jumbo muhabbet kuşu cinsiyet

erenztrk

Müdavim
yeni aldığım jumbo muhabbet kuşum yavru ve erkek mi yüzde doksan erkek diyerek verdi ve 2.5 aylık olduğunu söyledi fotoğraflarda burun deliklerinin kenarı biraz beyaz gibi çıkmış ama gerçekte o kadar beyaz durmuyor kamerada bu şekilde görünüyor güvendiğim birinden aldım umarım kandırmamıştır

erenztrk

Müdavim
Şöyle bir şey belirtmek istiyorum kuşu koyduğum oda karanlık alışması için kuşlarımdan ayrı bir yere koydum bir kaç günlüğüne ve odada tam kuşun tepesinde odanın ışığı var ve açık :/

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Şöyle bir şey belirtmek istiyorum kuşu koyduğum oda karanlık alışması için kuşlarımdan ayrı bir yere koydum bir kaç günlüğüne ve odada tam kuşun tepesinde odanın ışığı var ve açık :/

Yavru disi maşallah çok tatlı ama plastik tünegi değiştirin lütfen

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
yeni aldığım jumbo muhabbet kuşum yavru ve erkek mi yüzde doksan erkek diyerek verdi ve 2.5 aylık olduğunu söyledi fotoğraflarda burun deliklerinin kenarı biraz beyaz gibi çıkmış ama gerçekte o kadar beyaz durmuyor kamerada bu şekilde görünüyor güvendiğim birinden aldım umarım kandırmamıştır
Merhaba, burun delikleri geniş ve beyazlama başlamış, flaştan diyelim, 1 hafta sonra bakalım tekrar ben de dişi diyorum

kadir1982

Yeni Üye
Merhabalar aranıza yeni katıldım bende erkek diye aldım acaba dişimi

Üst Alt