• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Japonesler

Mert.

Eski Forumcu
Hocalarım arkadaslarim. Benmi sadece bu ırka aşık oluyorum çok güzel değillermi benim fovorim bunlar sizce kafayi yiyecem ben bur çift istiyorum ama bizimkiler istemiyor başka kuş Streamable Video

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bunlar kuaförden çıkmış mert 😄 maşallah hepsine 😍

Mert.

Eski Forumcu
Öylede niyese bu kuşlar benim çok ilgimi çekiyor bu sıralar

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben bu türü ilk gördüğümde yazık bakımsız kalmışlar tüyleri ne hale gelmiş demiştim kendi kendime 🤣🤣🤣 (kedi köpeklerde tüyler bakımsız birbirine girmişse susuz kalmıştır, bakımsızdır o yüzden öyle bir bağlantı kurmuştum 😂) sonradan onların özelliğinin bu olduğunu öğrenince yaşadığım şoku ömrümde daha yaşamadım 🤣🤣

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici

Mert.

Eski Forumcu
Evdekiler gönderilir mi Mert? Göndermeyi düşünüyorsan aranda bir bağ olmamış demek ki? :) Ama çok istiyorsan bu türü öyle yapabilirsin
Abla işte bağ var babamlar bırakmıyor almama oyuzden şuan beklemede oyuzden bir çift daha alamıyorum hem bağdan hem vicdandan ama bunlar. Aşık ediyor kendine

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ben de ilk gördüğümde bakımsızlık sanmıştım kuş sahiplenirken tüylerine iyi bakmak lazım kuralı çok yer etmiş kafamda 🫢 Şimdi de hep çok hareketli hallerini görüyorum sanki serserilikten o hale gelmişler gibi geliyor, onlara has bi tüy özelliği olduğuna ikna edemedim kendimi 😁

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Aileni dinle kardeşim.onlarin sözünden çıkma ileride inşallah yaparsın nesli tükenecek bir ırk olacağını düşünmüyorum zaten çok ürüyorlar😂 Nedense hiç ısınamadim ben japoneslere😅

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
bu işler zevk/beğeni işleri, aynı kıyafet , araba gibi. herkesin beğendiği başka şeyler olabiliyor.
4,5 yıldır üretim yapıyorum japones çiftlere hiç ısınamadığım için kümesime hiç dahil olamadılar.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
bu işler zevk/beğeni işleri, aynı kıyafet , araba gibi. herkesin beğendiği başka şeyler olabiliyor.
4,5 yıldır üretim yapıyorum japones çiftlere hiç ısınamadığım için kümesime hiç dahil olamadılar.
@Mert. Bak Serkan abimiz burada anlatmış zevk beğeni işleri bu hoby herkes herkesle hemfikir ve aynı sevmek zorunda değil kardeşim önemli olan saygı duymaktır 😊

Mert.

Eski Forumcu
@Mert. Bak Serkan abimiz burada anlatmış zevk beğeni işleri bu hoby herkes herkesle hemfikir ve aynı sevmek zorunda değil kardeşim önemli olan saygı duymaktır 😊
Aynen abi katılıyorum size. Saygı duyuyorum. Sevgi paylaşmak istedim sadece ve bu forumun bir parçası oldugumdan çok mutluyum

Üst Alt