• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

japonesimde yara çıktı

serkan26

Yeni Üye
japones muhabbet kuşum hasta popo kısmında iki tane kan topağı çıktı ve yara oldular neden oldu bilmiyorum ve kuş halsiz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz 👍
Kuşunuzun tümörleri için acil kanatlı uzmanına götürün.. alınması lazım yani cerrahi bir durum ilaçla geçmez malesef

serkan26

Yeni Üye
tümörmü :( yoktu birden çıktı gagası yamuk lezyon oluştu mantar hastalığı vardı tümörler neden oluşmuştur

Corqse

Yeni Üye
Çok geçmiş olsun...

hakkie

Yeni Üye
tümörmü :( yoktu birden çıktı gagası yamuk lezyon oluştu mantar hastalığı vardı tümörler neden oluşmuştur
Tek tip ya da yağlı beslenme, stres, tüy bozuklukları, zararlı yiyecekler, yaşlılık, hormonel bozukluklar, bakım koşulları... Bir çok sebep sıralanabilir. Orayı dezenfekte edip, bir miktar vazelin ya da sudocrem sürün. Bu biraz rahatlatır onu. Ama çok geçmeden mutlaka veteriner hekime gidin.

serkan26

Yeni Üye
vazelin
Tek tip ya da yağlı beslenme, stres, tüy bozuklukları, zararlı yiyecekler, yaşlılık, hormonel bozukluklar, bakım koşulları... Bir çok sebep sıralanabilir. Orayı dezenfekte edip, bir miktar vazelin ya da sudocrem sürün. Bu biraz rahatlatır onu. Ama çok geçmeden mutlaka veteriner hekime gidin.

vazelin sürdüm yinede çol etki etmedi sadece biraz küçülttü yarayı

serkan26

Yeni Üye
Kistler mevcut bunlar alınmalı , bu durum genelde ırsi olur ve dengesiz beslenmeden kaynaklı olur.Geçmiş olsun veterinere götürüp aldırmalısınız.
gagasında lezyon oluştuğu için sürekli kabuksuz yem yedirdim farklı birşey hiç vermedim kabuklu yemleri fazla yiyemiyor

Üst Alt