• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Jako papağanım kusuyor

Gülay Hürdeniz

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
İshal ve kusma
11 yaşında Jako timne papağanım var . Bir süredir ishaldi fakat yemesinde ve keyfinde sorun yoktu . Bugün kusmaya başladı , durgunlaştı , yemek yemek istemiyor . Tekirdağ’da oturuyorum yakınlarımda bu papağanlardan anlayan veteriner bulamadım . Ne yapabilirim bilgisi olan yardımcı olabilecek var mı ?

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
11 yaşında Jako timne papağanım var . Bir süredir ishaldi fakat yemesinde ve keyfinde sorun yoktu . Bugün kusmaya başladı , durgunlaştı , yemek yemek istemiyor . Tekirdağ’da oturuyorum yakınlarımda bu papağanlardan anlayan veteriner bulamadım . Ne yapabilirim bilgisi olan yardımcı olabilecek var mı ?
Merhaba, alta beyaz kağıt açıp birikmiş dışkıların resmini atın bize. Bir de kusma anınjçın videosunu ekleyelim. Resim için mesaj alanındaki dosya ekle kısmını, video içinde aşağıda resimdeki yönergeleri takip ederek video ekleyelim
Ekli dosyayı görüntüle 46062

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kusmukta koku köpürme salya var mı?

Gülay Hürdeniz

Yeni Üye
Bu şekilde koku yok yemek hala yemiyor su içiyor sadece fakat hemen geri çıkartıyor

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuş fazlasıyla aç maalesef. Jako denyimim hiç yok birgün nasip olur inşallah 🤲🏻 el besleme yapma şansınız varsa el besleme yapın yoksa acil kanatlı uzmanına başvurun.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Eğer yemiyorsa Beslenmesi lazım nerede ikamet ediyorsunuz kuşun videosunu ekleyin bakalım

Gülay Hürdeniz

Yeni Üye

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Merhabalar, mesajınız boş görünüyor. Video bekliyoruz sizden. Acil olarak versele laga nutribird a21 elle besleme maması ve 3 no elle besleme ucu alıp kursaktan ya da şırınga ile elle besleme yapmanız lazım. Nerede oturduğunuzu söylerseniz belki sizi bir kanatlı uzmanına yönlendirebiliriz

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Tekirdağda oturuyormuş arkadaş. :)
İstanbula gelme imkanınız varsa burada iyi kanatlı uzmanları var ama elle besleme de yapabilirsiniz büyük papağan olduğu için sanırım.

Üst Alt