Herkese merhabalar benim jako papağanım var ve şimdi yaklaşık yarım saattir sağ tarafına inme inmiş gibi hissizleri ayağını zor oynatıyor sizce neden olabilir
bazen normal dediğimiz şeyler normal olmayabiliyor oyuzden kuşun videosunu @Burçak A. hocamizin dediği gibi ekleyin ve kuşun beyaz peçete üstünde dışkılarını yollayın.
Watch unnamed | Streamable Burçak hocam dün normale geçmişti ancak sabah yine sol taraf tutmadı ve gözde görmüyor gibi ve arada yüklediğim videoda ki gibi bağırıyor önceden parazitte vardı baya büyük parmak kadar falan
Watch unnamed | Streamable Burçak hocam dün normale geçmişti ancak sabah yine sol taraf tutmadı ve gözde görmüyor gibi ve arada yüklediğim videoda ki gibi bağırıyor önceden parazitte vardı baya büyük parmak kadar falan
Sinir sistemini etkileyen bir rahatsızlığı var iç organ kaynaklı veya başka bir mikrobik rahatsızlık. Mutlaka kanatlı uzmanına bir an önce gitmeli ve tetkikleri yaptırılmalı
Sinir sistemini etkileyen bir rahatsızlığı var iç organ kaynaklı veya başka bir mikrobik rahatsızlık. Mutlaka kanatlı uzmanına bir an önce gitmeli ve tetkikleri yaptırılmalı
Kısmi felçler sinirsel oluyor genelde
Bu vitamini eksikliği de yapabilir, nörolojik de olabilir, iç parazit de yapar, beyne sıçrayan bakteri de sebep olabilir
Uzman bir kanatlı hekim mutlaka görmeli
Fakülteye götürebilirsiniz, egzotik hayvanlar bölümü bakar
Geçmiş olsun
Durumu iştah açıcı değil ve tedavi gerekiyor Bu ataklar her yönden etkiler muhtemelen yemekten de kesilmiştir. Beslenmesi de lazım.megabacter ilerlemeden durdurmak lazım lütfen ihmal etmeyin evde yapacağınız bişey değil yardım almalısınız İstanbul'da olsaydınız yardımcı olurdum ama malesef uzaksınız. Önerilen veterinerlerle görüşün ve götürünüz