• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İzmir İzmir Kuş Sahiplenmek İstiyorum

Birdsad

Yeni Üye
İzmir’de muhabbet kuşu olan ve yeterince ilgilenemediği için sahiplendirmek isteyen olursa gönüllü olarak sahiplenmek ve bakımını üstlenmek isterim🙏❤

Birdsad

Yeni Üye
İzmir’deyim.

Üretim amaçlı değil; bakımı ihmal edilmiş, sahibi artık ilgilenemeyen bir kuşu sahiplenmek istiyorum.

Sabırlıyım, veteriner takibi yaparım, sevgiyle ilgilenirim.
Amacım bir cana ikinci bir şans vermek❤

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba öncelikle başınız sağolsun. 🙏🏻 Bakımı ihmal edilmiş kötü koşullarda yaşayan tek bir yer önerebilirim size petshoplar. Böyle bir düşünceniz varsa oradaki bir canı sahiplenmenizi tavsiye ederim 🙏🏻🙏🏻

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Düşünceniz çok güzel Aslı hocamızın dediği gibi petshoplar malesef kötü bakılmış miniklerle dolu oraya gidip bir miniği kurtarabilir siniz. Bazen minikler bizi seçer aslında gözümüzün içine bakar ve dostluk başlar. Minik dostunuzu görmeyi bekliyeceğiz 🥰

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba şehrinizin sahiplendirme sayfası varsa orayı takip etmenizi öneririm.Ben bu şekilde bakımsız kalanları sahiplendim.Bazen insanlar çocuklarına oyuncak olsun, ev aksesuarı olsun diye alıyor veya kötü bi süreçte belki iyi gelir diyip alan ama hiç bakmayan var.Bakımdan kastım sevgiyi de geçtim tünek almayan bile gördüm😔

Birdsad

Yeni Üye
Merhaba şehrinizin sahiplendirme sayfası varsa orayı takip etmenizi öneririm.Ben bu şekilde bakımsız kalanları sahiplendim.Bazen insanlar çocuklarına oyuncak olsun, ev aksesuarı olsun diye alıyor veya kötü bi süreçte belki iyi gelir diyip alan ama hiç bakmayan var.Bakımdan kastım sevgiyi de geçtim tünek almayan bile gördüm😔
Çok üzücü🥹 umarım en güzel yerlerde iyi bakacak insanlara denk gelirler 🙏

Birdsad

Yeni Üye
Düşünceniz çok güzel Aslı hocamızın dediği gibi petshoplar malesef kötü bakılmış miniklerle dolu oraya gidip bir miniği kurtarabilir siniz. Bazen minikler bizi seçer aslında gözümüzün içine bakar ve dostluk başlar. Minik dostunuzu görmeyi bekliyeceğiz 🥰
Çok haklısınız, o güzel miniği bulacağım inşallah🙏❤

Believer

Yeni Üye
İzmir’de muhabbet kuşu olan ve yeterince ilgilenemediği için sahiplendirmek isteyen olursa gönüllü olarak sahiplenmek ve bakımını üstlenmek isterim🙏❤
Merhaba.Bir adet muhabbet kuşum var.Ara sıra Antalya’da okuyan oğlumun yanına gidiyorum.Kuşu bırakabileceğim bir yer yok.Pet shop’a da vermek istemiyorum.Bu yüzden isteyen birini arıyordum.İzmir’de Hatay semtinde İzmirspor Metro durağında ikamet ediyorum.Kuşun kendi kafesini de birlikte verebilirim.

Believer

Yeni Üye
Sayın moderatör, onay için 5 gündür bekliyorum.Forum siteniz faal mi, bunu merak ettim?

Birdsad

Yeni Üye
Merhaba.Bir adet muhabbet kuşum var.Ara sıra Antalya’da okuyan oğlumun yanına gidiyorum.Kuşu bırakabileceğim bir yer yok.Pet shop’a da vermek istemiyorum.Bu yüzden isteyen birini arıyordum.İzmir’de Hatay semtinde İzmirspor Metro durağında ikamet ediyorum.Kuşun kendi kafesini de birlikte verebilirim.
Kaç yaşında kuşunuz olur sahiplenip bakmak isterim eğer hala sahiplendirmediy

Birdsad

Yeni Üye
Resim video ekleyebilir misiniz? Herhangi bir rahatsızlığı var mı? Veteriner muayenesi vs oldu mu hiç? Evde küçük çocuğum da olduğu için sağlıklı olması önemli bir kriter benim için🙏

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Resim video ekleyebilir misiniz? Herhangi bir rahatsızlığı var mı? Veteriner muayenesi vs oldu mu hiç? Evde küçük çocuğum da olduğu için sağlıklı olması önemli bir kriter benim için🙏
İlk yazdığınız ile bu yazdığınız mesaj arasında çok fark var. Kuş hasta ise veterinere gidilir tedavisi yapılır. Kuşlardan insanlara geçen hastalık sayısı çok azdır. Eğer çocuğunuz için endişeleniyorsanız bence hiçbir hayvanı almayın.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
İlk yazdığınız ile bu yazdığınız mesaj arasında çok fark var. Kuş hasta ise veterinere gidilir tedavisi yapılır. Kuşlardan insanlara geçen hastalık sayısı çok azdır. Eğer çocuğunuz için endişeleniyorsanız bence hiçbir hayvanı almayın.
Katılıyorum size👍🏼
Konu sahibinin hassas olduğunu düşünmüştüm. benide şaşırttı yorumu anlamlandıramadım😕

Birdsad

Yeni Üye
Uzun süre hasta bir kuş için çırpınıp, çok mücadele veren ve yası taze olan sorumluluk bilinci yüksek bir insan olarak muhalefet içeren yorumlarınızı anlamlandıramadım. Bir yavruya yuvamı ve kalbimi açarken ona karşı sorumluluklarımı değerlendirmek benim boynumun borcudur, hiç kimsenin vebalini almak istemem. Başka da bir sözüm yoktur, burada kafesini temizlemekten aciz, hayvancağızların resimlerini paylaşanları görüyoruz. Saygılar….