• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et İstanbul'daki Kaliteli Petshoplar

lasani3

Yeni Üye
Selamlar herkese
İstanbul'da ürün yelpazesi geniş ve çeşitli olan, hobiye profesyonel yaklaşan dükkan tavsiyeleriniz var mıdır? Canlı satışından ziyade malzeme, vitamin, aksesuar vs. manasında soruyorum. Mahalle kuşçularında çok az ürün var.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Selamlar herkese
İstanbul'da ürün yelpazesi geniş ve çeşitli olan, hobiye profesyonel yaklaşan dükkan tavsiyeleriniz var mıdır? Canlı satışından ziyade malzeme, vitamin, aksesuar vs. manasında soruyorum. Mahalle kuşçularında çok az ürün var.
Mamaist.com var @Şehmus BAKIR bey var daha ne olsun 🤣🤣

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
İnternetten alma imkanınız yoksa Zoo petshop var. Oldukça kaliteli ve çok çeşit ürün var. Bir bakın isterseniz.

Son düzenleme:

lasani3

Yeni Üye
İnternetten alma imkanınız yoksa Zoo petshop var. Oldukça kaliteli ve çok çeşit ürün var. Bir bakın isterseniz.
Çok teşekkürler. Buranın önünden geçiyordum ama hiç ziyaret etmemiştim. İnternet yerine gidip yüz yüze almayı tercih ettiğim için sormuştum. Her şeyin internete taşınması yerine biraz yüz yüze alışveriş kültürünü devam ettirme maksadıyla. Uzun yıllar akvaryumlarla ilgilendim, o hobi için de güzel ve kaliteli dükkanları araştırıp ziyaret etmeyi severdim.