• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! İSTANBUL VETERINER!

N.gtp

Yeni Üye
İstanbulda Muhabbet kuşu icin önerebileceginiz en iyi veteriner hangisidir acaba?
Floryadaki bir kanatli egzotik merkezini cok duyuyorum ama soylendigi kadar cok iyi midir bi de fiyatlari cok ucukmus sanirim oraya denk olabilecek baska bir vet. var midir Istanbulda?
Bilenler yardimci olabilirse cok sevinirim. Tesekkurler simdiden.

Eylül

Yasaklı
Bence istanbulvet de çok iyi. Hiç gitmedim fakat baya olumlu yorumlar alıyorum

TheDante

Yeni Üye
İst vet ile ilgili ne yazık ki olumlu konuşamayacağım. 2018 senesinde randevu alarak bir jumbomu götürdüm sağ gözünde meydana gelen şişlik-ur yüzünden.Gittim ki klinikte sekreterleri var sadece. Zaten iki hekim mevcut onlarda karı koca. Neyse 30dk'ya gelecek dediler tamam dedim,kuşu alıp şu kedi-köpekleri içine koydukları yoğun bakım tüpü mü desem ünitesi mi desem oraya koydu. Gelene kadar beklesin burada diye. Neyse 30dk oldu 1 saat. 1 saat oldu 2 saat. 2 saat oldu 4 saat,bana floryayı tavaf ettirdiler resmen Ha geldi ha gelecek biraz daha bekleyin diye diye.Dolanmadığım yer kalmadı orada. İşin sonuna geleyim hekimlerden hiç biri o gün oraya gelmedi. Wp'den görüntü video vs yolladı oradaki bayan arkadaş hekime. Kuşun durumu sıkıntılı bu gece burada kalsın yarın geldiklerinde bakarlar dedi. Tabi benim tepem oldukça attı.Böyle oyalamalarına kuşu almak istedim yok kalsın burada vs yaptılar. Neyse alacağım dedim sonra hekimlede konuştuk telefonda bana 3 adet ilaç hazırlatacağını onları kullanmam gerektiğini 5 gün sonunda da tekrar gelmemi söyledi. İlaçların içeriğine girmiyorum plastik şeffaf şişelere 1 tanesi pembe- 1 tanesi sarı- 1 taneside mavi olmak üzere sulandırarak büyük bir şişeden 3 şişe 25ml ilaç hazırladı sekreter arkadaş. Velhasıl kelam benden o zamanın parası ilaç-yoğun bakım ünitesi vs ayağına 475 TL tamı tamına ücret aldılar.

Hekimleri göremediğim için kanatlılar konusundaki gerçek performansını vs bilmiyorum ama iş ahlakı sıfır ! Hala sinirlenirim aklıma geldikçe.

Neyse ilaçları uyguladım 3 gün yinede baktım bir halt olmuyor bu sefer başka bir forumdan birisinin tavsiyesi ile ist üni vet. fakültesine gittim orada da hatrı sayılır bir mebla ödedim diğeri kadar ama hiç değilse muhattap bulabildim güzelce o uru temizlediler destekleyici takviyelerini verdiler ama hayvan pek toparlayamadı kendini 2 hafta içerisinde de kaybettim.

Eylül

Yasaklı
Geçmiş olsun. Ben hep olumlu şeyler duymuştum fakat bununla ilk kez karşılaştım. Yaptıkları gerçekten hem dolandırıcılık hem de saygısızlık. Tekrardan geçmiş olsun.

TheDante

Yeni Üye
Geçmiş olsun. Ben hep olumlu şeyler duymuştum fakat bununla ilk kez karşılaştım. Yaptıkları gerçekten hem dolandırıcılık hem de saygısızlık. Tekrardan geçmiş olsun.
Bende araştırmalarım sonucu olumlu yorumlara güvenerek gittim. Çölde su bulmaya benziyor kanatlıdan anlayan vet. bulmak ülkemizde. Ama ne yazık ki böyle bir durum ile karşılaştım.

2 tane yer buldum araştırmalarım sonucu birisi burasıydı diğeride şirinvetti. Birazda insanda şans olacak demek ki ben direk bununla iletişim kurup randevu almıştım. En basiti ilk gittiğimde durumu anlatsalardı belki ikinci yere gidip daha az bir yıpranma ile atlatacaktık durumu.

N.gtp

Yeni Üye
Bende araştırmalarım sonucu olumlu yorumlara güvenerek gittim. Çölde su bulmaya benziyor kanatlıdan anlayan vet. bulmak ülkemizde. Ama ne yazık ki böyle bir durum ile karşılaştım.

2 tane yer buldum araştırmalarım sonucu birisi burasıydı diğeride şirinvetti. Birazda insanda şans olacak demek ki ben direk bununla iletişim kurup randevu almıştım. En basiti ilk gittiğimde durumu anlatsalardı belki ikinci yere gidip daha az bir yıpranma ile atlatacaktık durumu.
Gecmis olsun. Gercekten cok zor fiyatlar zaten cok ciddi ama insan en cok sonuc alamamakdan cekiniyor. Secenek pek fazla yok gibi en kotusu:( sirinveti de arastirdim ama google da cok fazla olumsuz yorum var orasi hakkinda da orasan hepten korktum dogrusu. Istanbul vet. Yorumlari cok guzel genel olarak ama bilemiyorm

TheDante

Yeni Üye
Gecmis olsun. Gercekten cok zor fiyatlar zaten cok ciddi ama insan en cok sonuc alamamakdan cekiniyor. Secenek pek fazla yok gibi en kotusu:( sirinveti de arastirdim ama google da cok fazla olumsuz yorum var orasi hakkinda da orasan hepten korktum dogrusu. Istanbul vet. Yorumlari cok guzel genel olarak ama bilemiyorm
Teşekkürler.İlk yavru aldığım jumboydu o birde hediye gelince elimden geldiğince kurtarmak için çabaladım ama olmadı ne yazık ki ..Dediğiniz gibi seçenekler oldukça kısıtlı. Şimdi tam olarak nedir ne değildir bilmiyorum uzun zamandır vet.'lik işim olmadı inş'da olmaz. O zamanlar bu iki yere ulaşmıştım araştırmalarım sonucu birde en son tavsiye üzerine fakülteye gittimdi.

Benim şöyle bir tavsiyem olacak ister bir bakıma geri kafalılık olsun isterseniz başka birşey diyin. Tabi ki yeri geldiğinde vet. gideceğiz ama ben bu eski üreticileri böyle durumlarda çok daha faydalı buluyorum. Tecrübe bambaşka bir şey bu konularda.

Üst Alt