R rewinda Yeni Üye Katılım 3 Eyl 2026 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Bugün 14:00 #1 Merhaba, 2 adet erkek sultan papağanımı tüm eşyalarıyla istanbul avrupa yakası içi sahiplendirmek istiyorum. İlgilenen olursa iletişime geçmek isterim.
Merhaba, 2 adet erkek sultan papağanımı tüm eşyalarıyla istanbul avrupa yakası içi sahiplendirmek istiyorum. İlgilenen olursa iletişime geçmek isterim.
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,200 Tepkime puanı 7,755 Puanları 113 Bugün 14:15 #2 Merhaba forumda satış yapmak yasaktır. ücretsiz mi sahiplendiriyorsunuz. Sahiplendirme sebebiniz nedir?
Merhaba forumda satış yapmak yasaktır. ücretsiz mi sahiplendiriyorsunuz. Sahiplendirme sebebiniz nedir?
R rewinda Yeni Üye Katılım 3 Eyl 2026 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Bugün 14:19 #3 Semiha S.' Alıntı: Merhaba forumda satış yapmak yasaktır. ücretsiz mi sahiplendiriyorsunuz. Sahiplendirme sebebiniz nedir? Genişletmek için tıkla ... Ücretsiz sahiplendireceğim. Evde kedim var kuşlar strese giriyor bu yüzden sakin bir yuvada daha rahat edecekleri kanaatindeyim.
Semiha S.' Alıntı: Merhaba forumda satış yapmak yasaktır. ücretsiz mi sahiplendiriyorsunuz. Sahiplendirme sebebiniz nedir? Genişletmek için tıkla ... Ücretsiz sahiplendireceğim. Evde kedim var kuşlar strese giriyor bu yüzden sakin bir yuvada daha rahat edecekleri kanaatindeyim.