• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! İSTANBUL-Petshop Önerisi

hikmet yalçin

Yeni Üye
Papagan alicam bol çeşit olmasi iyi olur biraz kararsızım ya Sultan yada İskender papagani alicam buyuk almicam belki muhabbet kusuda alabilirim lutfen acill(pendik kurtkoy civarlarında olursa iyi olur)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Konu başlığını düzenledim öyle çok acil bir durum değil ☺Bol çeşiti bir arada görebileceğiniz bir yer eminönü ama oraya giderseniz yanınızda anlayan birini götürmek mantıklı olur👍pendik civarında bol çeşit olan bir yer bilmiyorum ama avm petshoplarına bakabilirsiniz. Yada forumda üretici önerisi yapacak arkadaşlarımız olacaktır

Demir E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Papagan alicam bol çeşit olmasi iyi olur biraz kararsızım ya Sultan yada İskender papagani alicam buyuk almicam belki muhabbet kusuda alabilirim lutfen acill(pendik kurtkoy civarlarında olursa iyi olur)
İskender papağanıda büyük bir papağan sultana göre. Pakistan iskenderden daha küçük. Ayrica ilk kuşunuz olacaksa sultan veya muhabbet almanız daha uygun olur.

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Fatih cıvarında Sultan papağanı ve muhabbet üretici biliyorum. Kesin karar verirseniz. Ne almayı düşünüyorsanız yardımcı olurum

Üst Alt