• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İstanbul İSTANBUL - Papağan sahiplenmek istiyorum

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Zaten üşümesin diye kafese aldım ama hem kalorifer hem klima evün maşallahı var. 🤣 12 ml verdim ben aldığım yetiştirici 2.5 şırında ver demişti. 12.5 ml yani fazlamı sizce
Ayrıca klimaya denk gelmesin rüzgarı çarpabilir

mesut511

Yeni Üye
12,5 ml patlar yavru lütfen vermeyin tekrar bu besleme 1 günlük günahtır zafiyet geçirir, kursağı patlar Allah korusun😔😔
Kusar soluk borusuna kaçar sindiremez😔
Çok rica ediyorum yapmayın birdaha benimde yavrularım var 3 ml besliyorum
Aman, 🫣 yetiştiricinin lafına uydum tamam birdaha okadar vermeyeyim. 5 ml civarı yeterli değil mi. İlk defa yavru bebiş bakıyorum. Darı var önünde kızıl değil normal yarın kızılınıda alayım, yavaş yavaş didiklemeye başladı inşallah kısa zamanda başlar. Teşekkür ederim değerli bilgileriniz için 🙏

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Aman, 🫣 yetiştiricinin lafına uydum tamam birdaha okadar vermeyeyim. 5 ml civarı yeterli değil mi. İlk defa yavru bebiş bakıyorum. Darı var önünde kızıl değil normal yarın kızılınıda alayım, yavaş yavaş didiklemeye başladı inşallah kısa zamanda başlar. Teşekkür ederim değerli bilgileriniz için 🙏
Ahh bu üreticiler onlar sabah teper akşama kadar gider sakın yapmayın 5 ml verin tamam, kursağı boş inmiş görünce besleyin tekrar😊
Rica ederim, yulaf kızıldarı çedene aspur ve çekirdek koyun önüne, yayvan yada minik güveç içinde güzelce başlasın her bağırış mama olmaz yoksa bırakmaz, sütten kesilen bebek gibi düşünün😊🤲🥰

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
2,5 şırınga Günlük demiştir muhtemelen siz öğün anladınız sanırım.

mesut511

Yeni Üye
Ahh bu üreticiler onlar sabah teper akşama kadar gider sakın yapmayın 5 ml verin tamam, kursağı boş inmiş görünce besleyin tekrar😊
Rica ederim, yulaf kızıldarı çedene aspur ve çekirdek koyun önüne, yayvan yada minik güveç içinde güzelce başlasın her bağırış mama olmaz yoksa bırakmaz, sütten kesilen bebek gibi düşünün😊🤲🥰
Tekrar çok çok teşekkür ederim allahtan sordum, önüne darı, yem, çekirdek. Yem yerse susama ihtimaline karşı ılık su ve sokulmak isterse yatarken birtanede peluş oyuncak koydum.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tekrar çok çok teşekkür ederim allahtan sordum, önüne darı, yem, çekirdek. Yem yerse susama ihtimaline karşı ılık su ve sokulmak isterse yatarken birtanede peluş oyuncak koydum.
Rica ederim sağlıklı büyüsün inşallah 😊🤲

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tek besleme demişti semiha hanım, beslerken aradım dün ilk aldığımda. 2.5 şırınga ver demişti.
2,5 ml demiş olabilir mi? Şırınga ise çok çok fazla. Zaten yiyemez ağzından geri gelir oda ciğere kaçma sonucunu doğurabilir.

mesut511

Yeni Üye
2,5 ml demiş olabilir mi? Şırınga ise çok çok fazla. Zaten yiyemez ağzından geri gelir oda ciğere kaçma sonucunu doğurabilir.
Zaten az önce konuştuğumuz konuda buydu, yavrum benim ya zorla neredeyse çatlatacakmışım. Direk bu şekilde söyledi hatta eşimde yanımdaydı biz o doğrultuda beslemeye çalışıyorduk ki aman eksik kalmasın diye. Daha önce hiç bakmadığımdan bana da absürt gelmemişti :(

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Zaten az önce konuştuğumuz konuda buydu, yavrum benim ya zorla neredeyse çatlatacakmışım. Direk bu şekilde söyledi hatta eşimde yanımdaydı biz o doğrultuda beslemeye çalışıyorduk ki aman eksik kalmasın diye. Daha önce hiç bakmadığımdan bana da absürt gelmemişti :(
Yarına kadar hiç birşey yemesin su dahi vermeyin mama suludur, sabah kontrol edin büyük ihtimalle kursak dolu olur, bağırsın istesin o zaman yemini verin
Kursak bomboş kalırsa besleyin
Buda bir tecrübe oldu size😊