zynpp. Paylaşımcı Katılım 8 Nis 2024 Mesajlar 426 Tepkime puanı 392 Puanları 63 11 Mar 2026 #1 Bugün Instagram'da takip ettiğim kuş sayfalarindan birinin kuşu kaybolmus belki gören eden olmuştur diye bende buradan paylaşıp duyurmak İstedim
Bugün Instagram'da takip ettiğim kuş sayfalarindan birinin kuşu kaybolmus belki gören eden olmuştur diye bende buradan paylaşıp duyurmak İstedim
Hamdi Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 4 Kas 2025 Mesajlar 1,450 Tepkime puanı 1,454 Puanları 113 12 Mar 2026 #2 zynpp.' Alıntı: Bugün Instagram'da takip ettiğim kuş sayfalarindan birinin kuşu kaybolmus belki gören eden olmuştur diye bende buradan paylaşıp duyurmak İstedim Ekli dosyayı görüntüle 102774 Genişletmek için tıkla ... Tipini görünce duygulandım aynı benim Limon gibi tipi yavrunun. Umarım bulurlar iyi ki paylaşmışsın.
zynpp.' Alıntı: Bugün Instagram'da takip ettiğim kuş sayfalarindan birinin kuşu kaybolmus belki gören eden olmuştur diye bende buradan paylaşıp duyurmak İstedim Ekli dosyayı görüntüle 102774 Genişletmek için tıkla ... Tipini görünce duygulandım aynı benim Limon gibi tipi yavrunun. Umarım bulurlar iyi ki paylaşmışsın.