Bununla alakalı eski bir konu vardı ama onu tekrar hortlatmayım dedim.
Biz @Ece A. ile buluşacağız inşallah.
İstanbul'da olan arkadaşlar ile hep beraber buluşsak nasıl olur acaba diye düşündük. O yüzden bu konuyu açayım dedim.
Katılmak isteyenler olursa ortak gün,saat ve yer belirleriz.
Bununla alakalı eski bir konu vardı ama onu tekrar hortlatmayım dedim.
Biz @Ece A. ile buluşacağız inşallah.
İstanbul'da olan arkadaşlar ile hep beraber buluşsak nasıl olur acaba diye düşündük. O yüzden bu konuyu açayım dedim.
Katılmak isteyenler olursa ortak gün,saat ve yer belirleriz.
Çok güzel düşünmüşsünüz. Ben kendi adıma katılmayı çok isterdim ama çok yoğun bir dönemden geçiyorum. Huni ile dolaşıyorum ve bir süre daha böyle olacak. Hiç zamanım yok. İnşallah bir dahaki sefere sizlere eşlik edebilirim. Sizlere şimdiden keyifli vakitler diliyorum
Valla Kübracım bunu orta yolda buluşarak yapsak olmaz mıydı çok isterdim sizleri görmek biz Ezgi ile görüştük ama hep beraber şöyle ayarlayıp bir araya gelsek ne güzel olurdu
Valla Kübracım bunu orta yolda buluşarak yapsak olmaz mıydı çok isterdim sizleri görmek biz Ezgi ile görüştük ama hep beraber şöyle ayarlayıp bir araya gelsek ne güzel olurdu
Çok güzel düşünmüşsünüz. Ben kendi adıma katılmayı çok isterdim ama çok yoğun bir dönemden geçiyorum. Huni ile dolaşıyorum ve bir süre daha böyle olacak. Hiç zamanım yok. İnşallah bir dahaki sefere sizlere eşlik edebilirim. Sizlere şimdiden keyifli vakitler diliyorum
Orta yol neresi olabilir Aslıcım? Eğer büyük çaplı bir buluşma olursa onu da yaparız. Katılan herkese ortak olan bir il belirleriz.
İnşallah nasip olur bir gün.
Bende Küçükçekmecedeyim. Biz Mecidiyeköyde anlaştık ama daha sonra geniş çaplı bir buluşma olursa ortak nokta olurdu. Eğer sadece üçümüz olursak o zaman Mecidiyeköy olabilir. Gerçi Eminönü, Üsküdar vs de olabilir, bana hepsi uyar.
Bende Küçükçekmecedeyim. Biz Mecidiyeköyde anlaştık ama daha sonra geniş çaplı bir buluşma olursa ortak nokta olurdu. Eğer sadece üçümüz olursak o zaman Mecidiyeköy olabilir. Gerçi Eminönü, Üsküdar vs de olabilir, bana hepsi uyar.
Gönül isterdi ki tüm forum tek bir noktada buluşabilelim ama umarım birgün gerçekten hep beraber olamasak bile bir şekilde yollarımız denk gelir de tanışma görüşme imkanlarımız olur arkadaşlar biz kafeskuslari.com olarak bir aileden farksız olduk burada. Bu oluşum, bu birliktelik çok değerli