• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İstanbul Anadolu yakasında sultan papağan satan üreticiler var mı

ceylimon

Aktif Üye
Bir çok yere sultan papağanı sorduğumda yavru veya erkek demelerine rağmen yetişkin çıkıyor. Bir kere sultan aldığımda geri iade etmek zorunda kaldım hevesim kursağımda kaldı. Güvenilir satıcı arıyorum buradan sormak istedim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bir çok yere sultan papağanı sorduğumda yavru veya erkek demelerine rağmen yetişkin çıkıyor. Bir kere sultan aldığımda geri iade etmek zorunda kaldım hevesim kursağımda kaldı. Güvenilir satıcı arıyorum buradan sormak istedim
Anadolu yakasında tanıdık yok @Grpet var ona ulaşabilirsiniz.bende bir tane yavru var ama yüzde 60 dişi diyorum 😊

ceylimon

Aktif Üye
Aldimm bana video gösterdi Ocak ayında doğmuş

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Avrupa yakası olur derseniz size birini önerebilirim.

ceylimon

Aktif Üye
O şişiklige bakın dokunun balon gibi mi yoksa içi yem dolu mu ? Evet Yavru ama o şişikligi beni huylandirdi
eve yeni geldi diye elimi yaklaştırsam bile çırpınıp kaçıyo nasıl bakıcam ki zorla mı alayım bide kafasındaki kan için ne yapmam lazım

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
eve yeni geldi diye elimi yaklaştırsam bile çırpınıp kaçıyo nasıl bakıcam ki zorla mı alayım bide kafasındaki kan için ne yapmam lazım
Kafasının neresinde kan var ? Evet tutup bakın veya bilen birine gösterinn

Üst Alt