• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! İspinoz kuşum terramicyn yedi

Can.u

Yeni Üye
Yeniden merhaba, kuşuma yemiş olduğu ilaçtan sonra bir şey olmadı çok şükür , ancak bir şeyler ters hissediyorum ama bilemiyorum. Bugün de nefes almakta zorlanıyor gibi, ağzını açarak nefes alıyor gibi. Bana mı öyle geliyor yoksa bir terslik olabilir mi sizce?IMG_7941.jpegIMG_7941.jpeg

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yeniden merhaba, kuşuma yemiş olduğu ilaçtan sonra bir şey olmadı çok şükür , ancak bir şeyler ters hissediyorum ama bilemiyorum. Bugün de nefes almakta zorlanıyor gibi, ağzını açarak nefes alıyor gibi. Bana mı öyle geliyor yoksa bir terslik olabilir mi sizce?Ekli dosyayı görüntüle 86464Ekli dosyayı görüntüle 86464
Merhaba öncelikle gözünüz aydın, kilo var biraz nefes darlığı yapar, kalbe ciğerlere baskı yapabilir
Kafes dışına çıkarıyor musunuz

Can.u

Yeni Üye
Merhaba, çok istiyorum ama hiç çıkarmadım, nasıl yapacağım sonra nasıl kafese alacağım, çıkardığımda bir yere çarparsa gibi kaygılarım var. Sanırım kendi kaygılarımla bir yanlış yapıyorum

Hilye Bulut🥇

Paylaşımcı
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Merhaba, çok istiyorum ama hiç çıkarmadım, nasıl yapacağım sonra nasıl kafese alacağım, çıkardığımda bir yere çarparsa gibi kaygılarım var. Sanırım kendi kaygılarımla bir yanlış yapıyorum
Merhaba sürekli kafesteyse lütfen çıkarın odayı yeterince tanımıştır.Geri koyma konusunda da akşam hava karardığında rahatlıkla tutabilir kafesine geri koyalirsiniz.Zaten her gün çıkıp uçarsa hava kararırken kendi girer.