Yeniden merhaba, kuşuma yemiş olduğu ilaçtan sonra bir şey olmadı çok şükür , ancak bir şeyler ters hissediyorum ama bilemiyorum. Bugün de nefes almakta zorlanıyor gibi, ağzını açarak nefes alıyor gibi. Bana mı öyle geliyor yoksa bir terslik olabilir mi sizce?
Yeniden merhaba, kuşuma yemiş olduğu ilaçtan sonra bir şey olmadı çok şükür , ancak bir şeyler ters hissediyorum ama bilemiyorum. Bugün de nefes almakta zorlanıyor gibi, ağzını açarak nefes alıyor gibi. Bana mı öyle geliyor yoksa bir terslik olabilir mi sizce?Ekli dosyayı görüntüle 86464Ekli dosyayı görüntüle 86464
Merhaba, çok istiyorum ama hiç çıkarmadım, nasıl yapacağım sonra nasıl kafese alacağım, çıkardığımda bir yere çarparsa gibi kaygılarım var. Sanırım kendi kaygılarımla bir yanlış yapıyorum
Merhaba, çok istiyorum ama hiç çıkarmadım, nasıl yapacağım sonra nasıl kafese alacağım, çıkardığımda bir yere çarparsa gibi kaygılarım var. Sanırım kendi kaygılarımla bir yanlış yapıyorum
Merhaba sürekli kafesteyse lütfen çıkarın odayı yeterince tanımıştır.Geri koyma konusunda da akşam hava karardığında rahatlıkla tutabilir kafesine geri koyalirsiniz.Zaten her gün çıkıp uçarsa hava kararırken kendi girer.