• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! ısparta için veteriner önerisi

lotus

Yeni Üye
ısparta'da bildiğiniz önerebileceğiniz veteriner var mı acaba

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

lotus

Yeni Üye
Merhaba geçmiş olsun
Sıkıntınız nedir yazarsanız yardımcı olmaya çalışalım
Tırnakları sanırım çok uzadı, bazen nefes alırken kuyruğu aşağı doğru gidip geliyor gibi önceki kuşumu da hastalıktan kaybedince baya tedirgin oldum, bir de gözüne damla kullanıyorum arada kapatıyordu tek gozunu. aslında dışkısını buraya atmıştım ve sağlıklı duruyordu sadece genel bir kontrol ettirip bir sorun varsa önceden önlem almak istiyordum

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tırnakları sanırım çok uzadı, bazen nefes alırken kuyruğu aşağı doğru gidip geliyor gibi önceki kuşumu da hastalıktan kaybedince baya tedirgin oldum, bir de gözüne damla kullanıyorum arada kapatıyordu tek gozunu. aslında dışkısını buraya atmıştım ve sağlıklı duruyordu sadece genel bir kontrol ettirip bir sorun varsa önceden önlem almak istiyordum
Merhaba dışkı görünmüyor
Çok kıymetli tecrübeli hocalarımız var forumumuzda😊
Öncelikle ♦streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız lütfen görelim
♦Dosya ekle kısmından da fotoğrafını paylaşın lütfen
Ayaklarını yüzünü dışkısını paylaşın lütfen

lotus

Yeni Üye
Merhaba dışkı görünmüyor
Öncelikle ♦streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız lütfen görelim

lotus

Yeni Üye
Merhaba dışkı görünmüyor
abla bir de gentagut damlatırken gözüne, sanırım ağzına girdi bir şey yiyormuş gibi gagasını oynattı. başını aniden çevirmişti ondan girmiş olabilir diye düşündüm ama gagasına ıslaklık var mı diye dokunduğumda yok gibiydi, çok endişelendim bir şey olur mu

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
abla bir de gentagut damlatırken gözüne, sanırım ağzına girdi bir şey yiyormuş gibi gagasını oynattı. başını aniden çevirmişti ondan girmiş olabilir diye düşündüm ama gagasına ıslaklık var mı diye dokunduğumda yok gibiydi, çok endişelendim bir şey olur mu
Gentagut içmesi iyi olmamış, bugün olduysa bol bol su içirmelisin,yutmamış da olabilir

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
her ihtimale karşı bol bol içireyim teşekkür ederim abla 🥰
Rica ederim, elinde probiyotik varsa verebilirsin
Probiyotik rutin olarak verilmelidir, bağışıklık sistemini güçlendirir 🤲😊

lotus

Yeni Üye
Kafes neden aynanın önünde alın ordan
diğer kuşum ölmeden önce gözümün önünde dursunlar diye oraya almıştım normalde üstünde örtü oluyordu o yüzden aynayı görmüyorlardı ve oraya alıştı artık diye tutuyordum, değiştireyim yerini 🙏🏻

lotus

Yeni Üye
diğer kuşum ölmeden önce gözümün önünde dursunlar diye oraya almıştım normalde üstünde örtü oluyordu o yüzden aynayı görmüyorlardı ve oraya alıştı artık diye tutuyordum, değiştireyim yerini 🙏🏻
aynaya bakmıyor ama sadece kafesten çıkardığım zamanlar masaya konarsa aynaya başını sürtüyor onun dışında ayna yokmuş gibi davranıyor, zararları nedir acaba bir süredir orada çünkü :(

Syessional

Aktif Üye
aynaya bakmıyor ama sadece kafesten çıkardığım zamanlar masaya konarsa aynaya başını sürtüyor onun dışında ayna yokmuş gibi davranıyor, zararları nedir acaba bir süredir orada çünkü :(
Aynaya bakıp kendini eş sanabilir bağlanabilir direkt kuşun sağlığını etkileyecek bir durum değil ama psikolojik olarak sıkıntı yaratabilir. Ayna olmayan hava akımında olmayan sakin bir yere koyarsanız daha iyi olur.

Syessional

Aktif Üye
Tünek olarak düz tahta tünekler değil doğal ağaç tünekler oluyor internette onlardan öneririm. Hem görüntü olarak hem de ayak sağlığı için daha iyi olur.

Üst Alt