• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Islık Sesine Verilen Tepki

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Bence de devam et ve gözlemle. Çabuk vazgeçmeyelim kuş dilinin ilk harfinden. 😁

Emre Kara

Yeni Üye
Bende aynı sorunu yaşıyorum bir anda farkettim normalde çok sever ıslığımı anneni seviyorsa alkışla söylerken alkışla kısmında gagasını kafese 2 defa vurarak eğlenirdik ancak bi baktım tik gibi bişi olmuş çok korktum forumlarda gezinirken burayı buldum abi 2yılın ardından sorun geçtimi diye sormaya geldim
öyleyse 1 ay daha ıslığımızı duyuralım bakalım sonuc ne olacak

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bende aynı sorunu yaşıyorum bir anda farkettim normalde çok sever ıslığımı anneni seviyorsa alkışla söylerken alkışla kısmında gagasını kafese 2 defa vurarak eğlenirdik ancak bi baktım tik gibi bişi olmuş çok korktum forumlarda gezinirken burayı buldum abi 2yılın ardından sorun geçtimi diye sormaya geldim
Sorularınızı yeni konu açarak sormanız daha yerinde olur. Ama yazılmışken cevap vereyim bazen sultanlar ani seslere belirtilen şekilde kafa hareketi yapabilir. Normal kabul edilen bir durumdur. Zamanla geçedebilir. Sıkıntı yok yani.

alpdemm

Aktif Üye
Benim sultanlarimda oyle yapiyor. İslik caldigimda 4 u de kafasini yana salliyor rahatsiz olur gibi. Hepsi yaptigina gore normal bir hareket oldugunu dusunuyorum