• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Islak mendil kullanımı

Emreoz

Aktif Üye
Kafes altı temizliği için ayırdığımız sadece o iş için kullandığımız süngerlerle kalıntı bırakmayan bebek deterjanları kullanıp sıcak suyla duruluyorum. Her gün yıkarım. Sonra kağıt havluyla güzelce kurularım ya da kuş dışarıdaysa kendi halinde kurumaya bırakırım. Islak mendil kullanmazdım ben olsam.

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Islak mendili sudan geçirip kendi kokusundan/içeriğinden arındıyorum, biraz kolonya ya da sirkeyle ıslatıp öyle siliyorum. Bez gibi uzun süre kullanmayayım, peçete gibi de hemen dağılmasın diye tek kullanımlık bu şekilde uyguluyorum.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Islak mendil aslında benimde kurtarıcım. En azından günlük temizlik için kullanıyorum ama o da izgarasina. Kokusundan tereddüt ediyordum. yorumlardan ötürü artık daha az kullanmam gerektiğini öğrendim hatta hiç 🙂

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hep merak ediyorum üreticiler temizliği nasıl yapıyor diye. Biz iki üç kafes olduğu için kuşları salıp temizliyoruz ama üretim yapanlarda öyle bir seçenek olmaz sürekli sanırım. 😅
Kız 7 tane kafes vardı bende bir ara biliyorsun, hepsini salman yine de mümkün olmuyordu her gün bir kafesi salsam zaten temizlik olmayan gün olmuyordu 😂