• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İskender papağanı ve tatil hakkında

Muhammet Usame Bal

Yeni Üye
Merhaba,2 günlüğüne misafirliğe gittik,yanıma İskender papağanımı da aldım,evde yanlız kalıp depresyona girer diye papağanımı da getirdim,acil çıktığımız için uygun kafes bulamadım bu taşıma çantasını aldım,dün saat 21 den beri birşey yemedi,ama dal darıyı biraz kemirmiş,suyu yerinde duruyor(evde de şu içtiğini nadir görüyorum)Altını günde 2 kere değiştiriyorum(bu fotoğraflar değiştirilmeden önce çekildi)

Bu yer şuan uygun mu?
Başka zaman tatile gittiğimde götürmeli miyim?1000140537.jpg1000140538.jpg1000140539.jpg

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
2 gün için götürmeniz onu daha çok strese sokmuşki yemini yememiş. Yer değişikliğinde bu durum normal. Bence uzun süre kalmayacaksınız evde kalması uygun olur. Bir hafta vs olursa da birine anahtar emanet edip gün içinde bakması yeterli olur. Bir haftadan fazla tatilde yanınızda götürmeniz bir nebze daha iyi olurdu.

Muhammet Usame Bal

Yeni Üye
Acıkınca yem yedi,su içtiğini de gördüm,kısa süreli çıkınca dediğinizi yaparım,sağolun

alexanderci55

Yeni Üye
yani kendi papağanım için konuşursam insanları sevmiyor hatta eşimi bile yabancılıyor ve insan görünce ya donuyor yada kaçıyor bi benden kaçmıyor farklı odada aynısı oluyor korkuyor yer değişikliğine gelemiyor bu hayvanlar ya yemi suyu değiştirmek için biri olsa ideal bence

Üst Alt