M melike_k Yeni Üye Katılım 29 Nis 2021 Mesajlar 30 Tepkime puanı 4 Puanları 8 29 May 2021 #1 kuşum normalde ısırmıyordu ama dudağımı ısırmaya başladı bu alışkanlığını vazgeçirmek için ne yapmalıyım?
kuşum normalde ısırmıyordu ama dudağımı ısırmaya başladı bu alışkanlığını vazgeçirmek için ne yapmalıyım?
T Tuğrul Bey Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 5 Nis 2021 Mesajlar 4,686 Tepkime puanı 5,002 Puanları 113 29 May 2021 #2 melike_k' Alıntı: kuşum normalde ısırmıyordu ama dudağımı ısırmaya başladı bu alışkanlığını vazgeçirmek için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla ... Isırdığı zaman dudaginizi çekmeyin. Tüy döneminde ve hastalarsa agrasif olabilirler. Fotoğraf atın bakalım birde diski fotoğrafı atın gorelim
melike_k' Alıntı: kuşum normalde ısırmıyordu ama dudağımı ısırmaya başladı bu alışkanlığını vazgeçirmek için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla ... Isırdığı zaman dudaginizi çekmeyin. Tüy döneminde ve hastalarsa agrasif olabilirler. Fotoğraf atın bakalım birde diski fotoğrafı atın gorelim
M melike_k Yeni Üye Katılım 29 Nis 2021 Mesajlar 30 Tepkime puanı 4 Puanları 8 29 May 2021 #3 altını gündüz temizlemiştim Tuğrul Bey' Alıntı: Isırdığı zaman dudaginizi çekmeyin. Tüy döneminde ve hastalarsa agrasif olabilirler. Fotoğraf atın bakalım birde diski fotoğrafı atın gorelim Genişletmek için tıkla ...
altını gündüz temizlemiştim Tuğrul Bey' Alıntı: Isırdığı zaman dudaginizi çekmeyin. Tüy döneminde ve hastalarsa agrasif olabilirler. Fotoğraf atın bakalım birde diski fotoğrafı atın gorelim Genişletmek için tıkla ...
T Taha Y. Müdavim Katılım 3 May 2021 Mesajlar 681 Tepkime puanı 197 Puanları 43 29 May 2021 #4 anormal bir durum göremedim