Önceki açtığım konuda da bahsettiğim gibi dişi kuşum ishaldi ve maalesef bir türlü iyileşmedi. Erkek kuşumda önceden kabarmıyordu ama şimdi ishal olmamasına rağmen kabarmaya başladı. Dışkıları böyle
Üstteki erkeğin alttaki dişinin dışkısı
Tuğrula katılıyorum özellikle ikisinin de dışkısında hastalık var bu yüzden bakteri kapmışlar farklı birşey verdiniz mi? İştah ne durumda kuşları görebilirmiyiz
Tuğrula katılıyorum özellikle ikisinin de dışkısında hastalık var bu yüzden bakteri kapmışlar farklı birşey verdiniz mi? İştah ne durumda kuşları görebilirmiyiz
İştahlarında sıkıntı yok ikiside yemek yiyor ve maalesef dışkı analizi yaptırabileceğim bir yer yok, buradaki veterinerlerin hiçbiri kuştan anlamıyor. Yarın ilk işim fotoğraf atmak.
İştahlarında sıkıntı yok ikiside yemek yiyor ve maalesef dışkı analizi yaptırabileceğim bir yer yok, buradaki veterinerlerin hiçbiri kuştan anlamıyor. Yarın ilk işim fotoğraf atmak.
Dişinin dışkısıda iyileşiyor gibi fakat hâlâ tam olarak düzelmiş değil. İnternette sarımsaklı su yapın yazıyor, işe yarar mı yoksa yarardan çok zarar mı verir ?
Dişinin dışkısıda iyileşiyor gibi fakat hâlâ tam olarak düzelmiş değil. İnternette sarımsaklı su yapın yazıyor, işe yarar mı yoksa yarardan çok zarar mı verir ? Ekli dosyayı görüntüle 34934
Hatay'da hiç kanatlı uzmanı görmedim. Veterinerlik fakültesinde de kuşlara gram ilgi göstermiyorlar. Tek ümidim bu site, henüz bir çözüm yolu bulamadım umarım bulurum.
Hatay'da hiç kanatlı uzmanı görmedim. Veterinerlik fakültesinde de kuşlara gram ilgi göstermiyorlar. Tek ümidim bu site, henüz bir çözüm yolu bulamadım umarım bulurum.