Buluttt Aktif Üye Katılım 23 Mar 2023 Mesajlar 196 Tepkime puanı 40 Puanları 28 4 Eyl 2024 #1 Merhabalar aşşağıdaki dışkı örneği ishal mi daha 5 gün önce ishal yüzünden bir kuşunu kaybettim.
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,109 Tepkime puanı 7,704 Puanları 113 4 Eyl 2024 #2 Bu şekilde anlaşılmaz. Temiz peçete üzerine görmek gerek. Poposuna bulaşma var mı? En son neler yedi. Entrobac probiyotik verebilirsiniz.
Bu şekilde anlaşılmaz. Temiz peçete üzerine görmek gerek. Poposuna bulaşma var mı? En son neler yedi. Entrobac probiyotik verebilirsiniz.
Buluttt Aktif Üye Katılım 23 Mar 2023 Mesajlar 196 Tepkime puanı 40 Puanları 28 4 Eyl 2024 #3 Semiha S.' Alıntı: Bu şekilde anlaşılmaz. Temiz peçete üzerine görmek gerek. Poposuna bulaşma var mı? En son neler yedi. Entrobac probiyotik verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Poposuna takılmıştı gördüğüm gibi aldım birde ölen kuşuna bir ilaç vermişti bunu kullansam olurmu?
Semiha S.' Alıntı: Bu şekilde anlaşılmaz. Temiz peçete üzerine görmek gerek. Poposuna bulaşma var mı? En son neler yedi. Entrobac probiyotik verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Poposuna takılmıştı gördüğüm gibi aldım birde ölen kuşuna bir ilaç vermişti bunu kullansam olurmu?
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,109 Tepkime puanı 7,704 Puanları 113 4 Eyl 2024 #4 Buluttt' Alıntı: Poposuna takılmıştı gördüğüm gibi aldım birde ölen kuşuna bir ilaç vermişti bunu kullansam olurmu? Genişletmek için tıkla ... Bu marka hakkında bilgim yok. Önerdiğim probiyotik kuşlar için profesyonel olup piyasadaki en iyi markadır. Yemesi keyfi vs nasıl. Streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşırmısınız
Buluttt' Alıntı: Poposuna takılmıştı gördüğüm gibi aldım birde ölen kuşuna bir ilaç vermişti bunu kullansam olurmu? Genişletmek için tıkla ... Bu marka hakkında bilgim yok. Önerdiğim probiyotik kuşlar için profesyonel olup piyasadaki en iyi markadır. Yemesi keyfi vs nasıl. Streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşırmısınız
Buluttt Aktif Üye Katılım 23 Mar 2023 Mesajlar 196 Tepkime puanı 40 Puanları 28 4 Eyl 2024 #5 Watch unnamed | Streamable kakası ise aşşağı kısımda
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 23,457 Tepkime puanı 23,029 Puanları 113 4 Eyl 2024 #6 Kuşunuz ishal gibi gözükmüyor beyaz peçetede ancak isterseniz probiyotik varsa elinizde kullanın
Buluttt Aktif Üye Katılım 23 Mar 2023 Mesajlar 196 Tepkime puanı 40 Puanları 28 4 Eyl 2024 #7 Burçak A.' Alıntı: Kuşunuz ishal gibi gözükmüyor beyaz peçetede ancak isterseniz probiyotik varsa elinizde kullanın Genişletmek için tıkla ... Elimde probiyotık yok o vitamini versem diğer kuşlarda ondan içse birşey olurmu onu bana veteriner hekim vermişti.
Burçak A.' Alıntı: Kuşunuz ishal gibi gözükmüyor beyaz peçetede ancak isterseniz probiyotik varsa elinizde kullanın Genişletmek için tıkla ... Elimde probiyotık yok o vitamini versem diğer kuşlarda ondan içse birşey olurmu onu bana veteriner hekim vermişti.
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 23,457 Tepkime puanı 23,029 Puanları 113 4 Eyl 2024 #8 Buluttt' Alıntı: Elimde probiyotık yok o vitamini versem diğer kuşlarda ondan içse birşey olurmu onu bana veteriner hekim vermişti. Genişletmek için tıkla ... O da bağırsak florasi düzenleyici daha önce ise yaradıysa kullanın
Buluttt' Alıntı: Elimde probiyotık yok o vitamini versem diğer kuşlarda ondan içse birşey olurmu onu bana veteriner hekim vermişti. Genişletmek için tıkla ... O da bağırsak florasi düzenleyici daha önce ise yaradıysa kullanın