• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İshal?

Buluttt

Aktif Üye
Merhabalar aşşağıdaki dışkı örneği ishal mi daha 5 gün önce ishal yüzünden bir kuşunu kaybettim.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bu şekilde anlaşılmaz. Temiz peçete üzerine görmek gerek. Poposuna bulaşma var mı? En son neler yedi. Entrobac probiyotik verebilirsiniz.

Buluttt

Aktif Üye
Bu şekilde anlaşılmaz. Temiz peçete üzerine görmek gerek. Poposuna bulaşma var mı? En son neler yedi. Entrobac probiyotik verebilirsiniz.
Poposuna takılmıştı gördüğüm gibi aldım birde ölen kuşuna bir ilaç vermişti bunu kullansam olurmu?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Poposuna takılmıştı gördüğüm gibi aldım birde ölen kuşuna bir ilaç vermişti bunu kullansam olurmu?
Bu marka hakkında bilgim yok. Önerdiğim probiyotik kuşlar için profesyonel olup piyasadaki en iyi markadır.

Yemesi keyfi vs nasıl. Streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşırmısınız

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşunuz ishal gibi gözükmüyor beyaz peçetede ancak isterseniz probiyotik varsa elinizde kullanın

Buluttt

Aktif Üye
Kuşunuz ishal gibi gözükmüyor beyaz peçetede ancak isterseniz probiyotik varsa elinizde kullanın
Elimde probiyotık yok o vitamini versem diğer kuşlarda ondan içse birşey olurmu onu bana veteriner hekim vermişti.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Elimde probiyotık yok o vitamini versem diğer kuşlarda ondan içse birşey olurmu onu bana veteriner hekim vermişti.
O da bağırsak florasi düzenleyici daha önce ise yaradıysa kullanın

Üst Alt