• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İshal

Tarık

Aktif Üye
Merhaba. Kuşum ishal oldu. Dal darı aspur oranını arttırıp, probiyotik takviyesi yapacağım ekstra olarak önereceğiniz bir şey var mı? Dışkı fotosu isterseniz yarın atabilirim. Ayrıca biraz da halsiz olduğunu belirteyim. Ekstra bir öneriniz var mı?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba neden ishal oldu? Yediği bisey dokunmuş olabilir.yemin ve vitamin vs. Bakın tarihi geçmiş olabilir mi?evde başka bişey yedi mi? Çiçek falan varsa onlara bakın acil bir durum yoksa dediklerinizi yapın dışkı resmi görelim yardımcı olalım

Tarık

Aktif Üye
Merhaba neden ishal oldu? Yediği bisey dokunmuş olabilir.yemin ve vitamin vs. Bakın tarihi geçmiş olabilir mi?evde başka bişey yedi mi? Çiçek falan varsa onlara bakın acil bir durum yoksa dediklerinizi yapın dışkı resmi görelim yardımcı olalım
Anneannem marulu biraz fazla koymuş:( Dışkı resmi yarın atabilirim skt yi özellikle kontrol ediyorum yine de tekrar bakarım. Zaten çıkarttığım odada özellikle kontrol ediyorum sağlığına zararlı birşey var mı diye hem çiçek falan da yok odayı bazen ona bıraktığımız için. Ben maruldan olduğunu düşünüyorum siz yine yarın atacağım dışkı resimlerine bakarsınız. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bişey olmaz geçer sadece bir zaman yeşillik vermeyin ve yinede foto ekleyin yarın geçmiş olsun

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Geçmiş olsun maruldan olabilir kuşlarımiz kemirgen olduğu için marul verince çok sevdiklerini düşünürüz aslında kuşlarımiz kemirmeyi sever marulda onlara çok iyi gelmez. Arada bir verilebilir sadece ben misal iki ayda bir veriyorum yavru zamanı biraz daha sık olabilir.Bunun yerine maydanoz sapları veya kara lahana verebilirsiniz. Selamlarımla.

Tarık

Aktif Üye
Ekli dosyayı görüntüle 3011Tekrar merhaba maalesef dün bakmaya hiç vaktim olmadı şimdi atabildim bu attığım ilk gününde yaptığı şimdi biraz daha şekle girmiş gibi ama çok bir farkı yok.