• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İshal ve sinirsel

Zeynep25

Yeni Üye
Merhaba daha öncede yazmıştım. Kuşum ishaldi daha sonra ayağı incinmiş gibi davrandı ve gittikçe ayağını hiç basmamaya başladı. Veterinere görürdüm kırık falan olmadığını söyledi sinirsel olabileceğini söyledi ve Vitaform verdi. Bir hafta kullandım ayağına etki etmedi fakat ishali kesti. Daha sonra araştırdım ve iç parazit olabileceğini ve ayak tutulması yapabileceğini buldum kabak çekirdeği yedirdim fakat kabak çekirdeğinden sonra tekrar ishal oldu. Acaba bu kabak çekirdeğinin etkisi mı? Dışkısı yeşil ve beyaz olan kısım dağılıyor kenarları şeffaf su oluyor. Yardım eder mısınız? Dün pirinç suyu vermeye başladım

Zeynep25

Yeni Üye
Arada sadece beyaz kısım ve sudan oluşan dışkısı oluyor fotoğrafta da var zaten.

Taha Y.

Müdavim
dışkı normal gibi kuşun bir videosunu atabilirsmissiniz

Zeynep25

Yeni Üye
Video atamıyorum kuşum iyi çok kabarmıyor uyuklamiyor ayağı felc gibi olduğu halde tabanda durmuyor. Ama dışkısı bazen full su ve beyaz yerinden olusuyor

Taha Y.

Müdavim
yani veterinere götürmeniz gerekebilir ilerlemeden kabarık yoksa zaten sıkıntı yok ama bazen kabarıyosa ilerlemeden veterinere götürün

Zeynep25

Yeni Üye
Yanı bu şekilde su gibi yapması ve beyaz yapması normal mii

Zeynep25

Yeni Üye
Sadece uykusu gelince kabarıyor bide üşüdüğunu hissedince güneşe çıkıyorum kabarmiyor

Zeynep25

Yeni Üye
Bunlarda sabahki dışkıları daha katıydı

Taha Y.

Müdavim
SIVI OLMASI İSHAL KATI İSE İYİ VETERİNERE GÖTÜRÜN BİZ BURDAN BİRŞEY YAPAMAYIZ

Zeynep25

Yeni Üye
Dışkı atın dediniz belki birşey önerirsiniz diye soruyorum beyefendi zaten

Zeynep25

Yeni Üye
Veterinere göturdum zaten fakat aynı ilacı yani Vitaformu tekrar kullansam sıkıntı olur mu en azından bunu biliyorsanız yardımcı olursunuz diye düşündüm. Diski attım orada sıvı ama iyi dediniz anlamadim ki bisey

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Kuşunuza sade kanarya yemi verin derim en doğal çözüm budur bana göre ishalin ilk evrelerinde

Üst Alt