• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ishal,titreme

smyy

Aktif Üye
Herkese merhabalar
Kusumun uzun süredir ishali var ama bu süreçte herhangi bir iştah kaybı halsizlik sürekli uyku durumu yoktu yaklaşık 3 hafta önce tunekten düşme kafes tabanında dengesiz yürüyüşler şeklinde gerçekleşen kısa süreli nöbet tarzı şeyler geçiriyordu sonra normale dönüyordu bugun yine aynı titreme düşme ve dengesiz yürüyüş sergiledi ama diğerlerinin aksine bu sefer gün boyu uyku halindeydi neşeli degildi ve yanilmiyorsam kustu diskisinda da yem kalıntıları gördüm veterinere götürüp diski analizi yaptırmıştim hiçbir bakteri ve parazit yok dediler 1 hafta vitaform kullanmıştım ama maalesef bu titreme ve düşmeler devam ediyor elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama su an ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bugun suyuna divitsol damlattım ishali için ona devam etmeli miyim ve kusumun rahatsizligi ne olabilir bana yardımcı olur musunuz lütfen :(

smyy

Aktif Üye

Mert.

Eski Forumcu
Tamam bir makale linki bırakacam ordan bakarsınız. Kanatlı Uzmanı yoksada hocalarımız önerir yardım etmeye çalışırız elimizden gelene kadar

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Geçmiş olsun, Mert kardeşim gerekeni yazmış hocalarımız müsait olduklarında ilgileneceklerdir 🙏

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Gecmis olsun dilekleriniz için teşekkür ederim Erzurumda yaşıyorum araştırdım ama bulamadım kanatlı uzmanı sizin bildiğiniz tanıdığınız varsa hemen götürürüm
Tuncay Demir Veteriner Hizmetleri
Adres:
Adnan Menderes Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Köşk Cami Altı No:1, 25080 Palandöken/ Erzurum
Telefon: 0532 423 19 23

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Çok geçmiş olsun. Güzel haberlerinizi bekliyoruz 🙏🏻

Mert.

Eski Forumcu
Rica ederiz güzel haberlerle bekliyoruz insallah

Üst Alt