• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

    Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İshal Muhabbet Kuşu

Katılım
1 Mar 2022
Mesajlar
8
Tepkime puanı
1
Puanları
3
Merhabalar, evimde Muhabbet kuşu besliyorum. 9 aydır benimle beraber fakat ilk defa ishal oldu.

Dışkısı katı-sıvı karışımı sulu denilecek kadar değil yani. Arada bir katı dışkı yapıyor, bazen ise katı-sıvı karışımı yapıyor nedeni ne olabilir?
Eski enerjisi yerinde maaşallah fakat ishal olduğu için bu durum beni endişelendiriyor. Nefes alırken hırlama veya hızlı nefes alma yok, normal bir şekilde nefes alıyor.
popoya dışkı yapışmasıda yok. Kuyruk titremeside yok fakat katı-sıvı sıçıyor nedeni ne olabilir? Arada bir olarak kaşınıyor.
Evde kendi hazırladığım sağlıklı ballı yem yapıyorum ve kuşuma veriyorum.(9 aydır böyle) ilk defa ishal sorunu yaşadım. Suyunu kuşçudan aldğım vitamindende kattım. Sonuç olarak 2-3 geçti birşey değişmedi nedeni nedir?

lütfen yardımcı olurmusunuz kuşumun sağlığı benim için çok önemli.
 

EnesGenç

Eski Forumcu
Katılım
27 Mar 2021
Mesajlar
2,181
Tepkime puanı
1,377
Puanları
113
Yaş
17
Ne zamandan beri böyle ve değişik bir şey mi yedi
 
Katılım
1 Mar 2022
Mesajlar
8
Tepkime puanı
1
Puanları
3
Bugün biraz daha durgun gibi gözüükyor acaba neyden kaynaklı? İnşallah tehlikeli bir durum yoktur ortada. Sağ üstteki dışkıları katı-sıvı karışımı.
 
Katılım
1 Mar 2022
Mesajlar
8
Tepkime puanı
1
Puanları
3
Videoyu buraya atamıyorum nasıl atacağım?

Bazen halsiz duruyor bazen de çok enerjik kötü bir durumu olabilirmi lütfen cevaplarmısın.
 
Katılım
1 Mar 2022
Mesajlar
8
Tepkime puanı
1
Puanları
3
Video atmadan birşey söyleyemezmisiniz?

Kuşta neden halsizlik olur ishali neredeyse bitti ama halsizlik var ne yapsam kuşuma iyi gelir? sorularımı cevaplayın lütfen.
 

Benzer konular

Üst Alt