• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İshal mi normal mi?

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhabalar, kuşumun dışkı rengi ideal gibi ama etrafı ıslak. 2-3 gündür bu şekilde. Tüy döneminde kendisi, B vitamini alıyor ve bolca yulaf yiyor. Bunlarla bi ilgisi var mı ve ne yapmam lazım?

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Dışkı rengi siyah mı ? Bana mı öyle geldi

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kullanmıyorsan endişe edecek birşey yok tüy dönemlerinde normal karın ağrısı oluyorlar demiştim sanırım daha önceki konunuzda b vitamini takviyesine devam edin aspur verin kafesinde kuş kumu eksik etmeyin :)

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kullanmıyorsan endişe edecek birşey yok tüy dönemlerinde normal karın ağrısı oluyorlar demiştim sanırım daha önceki konunuzda b vitamini takviyesine devam edin aspur verin kafesinde kuş kumu eksik etmeyin :)
Kafesin zeminine inip çırpınma gibi şeyler de yapıyor mu bu tüy dönemi? Sürekli değil ama günde 1 kez oluyor mutlaka. Normal bi hareket de olabilir tabi, ben baya acemiyim ☺

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kafesin zeminine inip çırpınma gibi şeyler de yapıyor mu bu tüy dönemi? Sürekli değil ama günde 1 kez oluyor mutlaka. Normal bi hareket de olabilir tabi, ben baya acemiyim ☺
Silkeliyordur tüylerini kabartıp tüy temizledikten sonra yapıyorlar