• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İshal kusma halsizlik kabarma

Maviş ile Limon

Yeni Üye
Canım mavişimizi bugün toprağa verdik oğluma göstermek istemezken maalesef düştüğünü ilk o görmüş çok ağladı bir daha kesinlikle kuş bakmayacagim demek isterdim ama hem limonumuz yalnız kalmasın diye hem de oğlum kendini suçlamasın diye (derslerimi bırakıp onunla ilgilenseydim dedi durdu 😔) ailemize yeni bir üye daha getirdik.Umarim onları mutlu edebiliriz.Ama mavişin de kısa fakat bir okadar da mutlu bir hayat geçirdiğine eminim evin çılgın oğlu gibiydi hiç unutmayacağız.Bu süreçte bize destek olan herkese teşekkür ederim.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Çok geçmiş olsun üzülmeyin içiniz rahat olsun siz gerekeni yaptınız 🙏 bu arada yeni kuşunuzun görsellerini bekliyoruz 👍

Maviş ile Limon

Yeni Üye
Çok teşekkür ederim ama daha alır almaz yine canım sıkıldı bu da mı ishal alır almaz tövbe yarabbim😒 anlamadım açık yeşil kimi zaman sulu yeşil görselleri paylaşayim foto çekince

Maviş ile Limon

Yeni Üye
Limon sağlıklı kaka yapıyordu son gönderdiğim sulu dışkı da onunki dün aldığım bir kuş bu kadar kısa sürede birşey bulastirmis olabilir mi.

Maviş ile Limon

Yeni Üye
Digesti
Ben heyecandan yeni ortamdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum limonda da yeni gelen arkadaştan heyecan yapmış olabilir. Probiyotik ya da avidiar elinizde hangisi varsa bir bağırsak düzenleyici verin 2-3 gün
Digestive var ama olur mu? Bir de veteriner maviş hasta olduğu için ağzına damlatın demişti suluga mi koymalı ağıza mi damlatilmali