• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

ishal duzeliyor gibiyse ilac birakilmali mi

mubik

Yeni Üye
merhabalar muhabbet kuşum 2 yasında ve erkek. perşembe günü dışkısı sulu gelmeye başladı cumartesi günü veterinere götürdüm. çok ağır bir ishal olmadığını söyledi ve yazdıgım ilaçları kullanın kutuda yazdığı kadarıyla dedi. avidiare ve avisol plus yazmıştı ikisini de satın aldım fotoğraflarını ekledim. ben ilaci hemen bulamadim sadece avisol plus verdim pazar gunu aspurla beraber. bugün kuşumun suyuna avidiare den koydum şu an dışkısı gayet iyi gibi. mesela 6 tane normal dışkı yaptıktan sonra 1 tane falan sulu yapıyor. yemek yiyor ama tabi hastalıktan önceki kadar değiEkli dosyayı görüntüle 9782l. bu arada aspur koydum yemligine ama normal yemini de kaldirmadim digerini sevmezse ac kalmasin diye. ikisinden de yiyor. sormak istediğimse bu ilacı ne kadar kullanmalıyım, dedigim gibi diskisi daha iyi birkac gun oncesine kadar. sulu gelmemeye baslayinca birakayim mi yoksa belli nirkac gun kullanmali miyim? tesekkurler simdiden.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşun ve dışkısının resmini görebilir miyiz?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Toplamda 5 gün olacak kadar kullanın sonrasında tekrar dışkı resmi görelim 👍

mubik

Yeni Üye
Toplamda 5 gün olacak kadar kullanın sonrasında tekrar dışkı resmi görelim 👍
yine rahatsiz ediyorum ama
dun yatmadan once temizleyip yeni bir beyaz kagit koymustum kafesine simdi ona baktim ve diskilari buyuk buyuk ve oldukca sulu. diskilarinin buyuk olmasi normal midir dun sadece 1 kere buyuk yapmisti ama su an baya var. internetten baktim sormadan once ama hep disi kuslarda olur yazilmis. ama benim kusum erkek. ve ishalinin ilk gunleri buyuk degildi diskilariEkli dosyayı görüntüle 9797