• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İlk yumurta

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
özellikle müdahale edilecek bir durum değil ama yuvalığı temizlerken varsa atılabilir. @Taha nın dediği gibi yerse de zararı değil faydası olur.
Sağlıklı büyüyüp yuvadan düşsünler inşallah

Tunahan

Aktif Üye
özellikle müdahale edilecek bir durum değil ama yuvalığı temizlerken varsa atılabilir. @Taha nın dediği gibi yerse de zararı değil faydası olur.
Sağlıklı büyüyüp yuvadan düşsünler inşallah
Amin inşallah teşekkür ederim birde kuşun dün sesi geliyordu yavrunun şimdi gelmiyor yaşıyor mu ki acaba ama sabah başka yerde duruyordu 1 saat önce başka yerde duruyor sesi çıkmıyor

erenunl

Müdavim
Amin inşallah teşekkür ederim birde kuşun dün sesi geliyordu yavrunun şimdi gelmiyor yaşıyor mu ki acaba ama sabah başka yerde duruyordu 1 saat önce başka yerde duruyor sesi çıkmıyor
Bakın isterseniz bir günde 1 defa bakın yeni çıkan yavrular çok hassas oluyor beslemezlerse falan elle beslemeniz gerekebiliyor

Tunahan

Aktif Üye
Bakın isterseniz bir günde 1 defa bakın yeni çıkan yavrular çok hassas oluyor beslemezlerse falan elle beslemeniz gerekebiliyor
Şuan işteyim sabah babam merak edip bakmış diğer yumurtaların ortasında duruyormuş 1 saat önce bidaha bakti yer değiştirmiş

erenunl

Müdavim
Şuan işteyim sabah babam merak edip bakmış diğer yumurtaların ortasında duruyormuş 1 saat önce bidaha bakti yer değiştirmiş
Bir baksın isterse yetişkin çiftleriniz besliyor mu şahit oldunuz mu veya yavruyu beslerken tiz şekilde yavrunun sesi gelir o sesi duydunuz mu hiç

Tunahan

Aktif Üye
Sesi dün duydum baktım yavru çıkmış baya da hareketliydi ama bidaha duymadım sesi dün akşam baktığım da hareket etmiyordu bugün yer değiştirmiş

Bahar Y.

Müdavim
Kursak kontrolünü ihmal etmeyin, isterseniz yavrunun fotoğrafını atın besleyip beslemediklerini anlarız

erenunl

Müdavim
Daha önce yavru alınmış dendi
Fotoğraf atılabilirse kursağın dolu olup olmadığını anlamış oluruz ona göre yönlendiririz , bazı çiftler ilk kuluçkalarinda yeterli deneyimleri olmadıkları için yavruyu beslemiyor benim başıma geldi 3 4 gün kendim besledim ondan sonra yavruyu onlar besledi sizin de duruma göre öyle yapmanız gerekebilir ama ilk kuluçkalari değilse tahminimce besliyorlardır yine de fotoğraf görmek daha faydalı olur

Tunahan

Aktif Üye
Akşam eve gidince resim atayım ama yavruyu elime mi alcam nasıl bi resim atayım

Üst Alt