• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! İlk Yumurta/Yavru Tavsiyeleriniz

Mr.KAPTAN

Aktif Üye
Benim kuşlar yuvalikta yavruyu en arkaya atmışlar , yumurtalarin olduğu yere çekerler mi? Arkada ufaktan cikleme yapıyor,. Yuvadan cikartiyim anne babayı diyorum yavruyu çekeyim diye çıkmıyorlar saldırıyor bana, ikiside yuvalikta.

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Benim kuşlar yuvalikta yavruyu en arkaya atmışlar , yumurtalarin olduğu yere çekerler mi? Arkada ufaktan cikleme yapıyor,. Yuvadan cikartiyim anne babayı diyorum yavruyu çekeyim diye çıkmıyorlar saldırıyor bana, ikiside yuvalikta.
Kursak dolumu?

Son düzenleme:

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Bir şey olmaz merak etmeyin. Kuluçka döneminde çok da rahatsız etmeyin. Sadece yavrunun kursağı dolu mu boş mu ona bakın. Beslemiyorlarsa elle beslemeye alın. Hayırlı olsun😊

Mr.KAPTAN

Aktif Üye
Bir şey olmaz merak etmeyin. Kuluçka döneminde çok da rahatsız etmeyin. Sadece yavrunun kursağı dolu mu boş mu ona bakın. Beslemiyorlarsa elle beslemeye alın. Hayırlı olsun😊
Soryy klavye çevirmiş kursak dolumu?
Kursak dolu besliyorlar şuanda, yavru en arkada cikliyordu, yumurtalarin yanina koydum sesi kesildi, besliyorlar şuanda yavruyu.

Anne Babası yavruyu çekemiyorlar mı normalde yumurtalarin olduğu yere?