• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Bakımı İlk yavru ve beslenme hakkında

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

aron

Yeni Üye
Merhabalar tekrar, bugun itibariyle tum yavrular yeme düştü hatta 3 tanesini sahiplendirdim. Daha once bahsettigim gibi 1 tane yavruyu kendime ayirdim ve alistirmak istiyorum.

Diger odadan anne babanin sesini duyuyor ve tepki veriyor bu durum ben evde yokken iyi olabilir ama kendime alistirma konusunda sorun yasar miyim ? tavsiyeniz nedir ?

Son kez toplu bir fotograflari oldu :)

Tavsiyelerinize göre cozum arayacagim bu ortamda alismasi zor mudur ? yoksa ilgi gosterdikce icerideki sesler sorun yaratmaz mi?

Ekli dosyayı görüntüle 95278Ekli dosyayı görüntüle 95279

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar tekrar, bugun itibariyle tum yavrular yeme düştü hatta 3 tanesini sahiplendirdim. Daha once bahsettigim gibi 1 tane yavruyu kendime ayirdim ve alistirmak istiyorum.

Diger odadan anne babanin sesini duyuyor ve tepki veriyor bu durum ben evde yokken iyi olabilir ama kendime alistirma konusunda sorun yasar miyim ? tavsiyeniz nedir ?

Son kez toplu bir fotograflari oldu :)

Tavsiyelerinize göre cozum arayacagim bu ortamda alismasi zor mudur ? yoksa ilgi gosterdikce icerideki sesler sorun yaratmaz mi?

Ekli dosyayı görüntüle 95278Ekli dosyayı görüntüle 95279
Merhaba maşallah SüphanAllah çok güzeller🥰hiç sıkıntı olmaz size alışır

Üst Alt