Mert G. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 2,101 Tepkime puanı 895 Puanları 5 15 Kas 2022 #1 Merak ediyom bayadir bu üçünün ırkı ne
Aslı Ö. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Editör Katılım 28 Şub 2022 Mesajlar 9,413 Tepkime puanı 14,436 Puanları 113 15 Kas 2022 #2 Mert maşallah demeden geçemicem ırkı konusunda hocalarımız yorumda bulunur
Rodiena Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 4,013 Tepkime puanı 5,011 Puanları 113 Yaş 35 15 Kas 2022 #3 Mert G.' Alıntı: Merak ediyom bayadir bu üçünün ırkı ne Genişletmek için tıkla ... Maşallah.
Mustafa89 Eski Forumcu Moderator Uzman Mentor Kıdemli Üye Üretici Katılım 16 Haz 2022 Mesajlar 2,008 Tepkime puanı 2,840 Puanları 113 15 Kas 2022 #4 Maşallah. Kuşlar resesif ve klasik mavi kuşlar kardeşim. Bir tane de gri görüyorum klasik
Mert G. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 2,101 Tepkime puanı 895 Puanları 5 15 Kas 2022 #5 Mustafa89' Alıntı: Maşallah. Kuşlar resesif ve klasik mavi kuşlar kardeşim. Bir tane de gri görüyorum klasik Genişletmek için tıkla ... Resesif derken abi birde siyahin ırkı ne abi tsk ederim bu arada Rodiena' Alıntı: Maşallah. Genişletmek için tıkla ... Tsk ederim Aslı Ö.' Alıntı: Mert maşallah demeden geçemicem ırkı konusunda hocalarımız yorumda bulunur Genişletmek için tıkla ... Tsk ederim
Mustafa89' Alıntı: Maşallah. Kuşlar resesif ve klasik mavi kuşlar kardeşim. Bir tane de gri görüyorum klasik Genişletmek için tıkla ... Resesif derken abi birde siyahin ırkı ne abi tsk ederim bu arada Rodiena' Alıntı: Maşallah. Genişletmek için tıkla ... Tsk ederim Aslı Ö.' Alıntı: Mert maşallah demeden geçemicem ırkı konusunda hocalarımız yorumda bulunur Genişletmek için tıkla ... Tsk ederim
Rodiena Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 4,013 Tepkime puanı 5,011 Puanları 113 Yaş 35 15 Kas 2022 #6 Süleyman EKİNCİ' Alıntı: Klasik gri, opal parçalı, opal mor Renk mutasyonları Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederiz gardaşım.
Süleyman EKİNCİ' Alıntı: Klasik gri, opal parçalı, opal mor Renk mutasyonları Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederiz gardaşım.
Mert G. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 2,101 Tepkime puanı 895 Puanları 5 15 Kas 2022 #7 Süleyman EKİNCİ' Alıntı: Klasik gri, opal parçalı, opal mor Renk mutasyonları Genişletmek için tıkla ... Tsk ederimde opal parcalı derken hangisi opal mor hangisi mavi ama o
Süleyman EKİNCİ' Alıntı: Klasik gri, opal parçalı, opal mor Renk mutasyonları Genişletmek için tıkla ... Tsk ederimde opal parcalı derken hangisi opal mor hangisi mavi ama o
Mert G. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 2,101 Tepkime puanı 895 Puanları 5 15 Kas 2022 #8 Süleyman EKİNCİ' Alıntı: Kardeşim iki renk olan opal parçalı, Parmağında olan bana mor gibi geldi ama diğer resimde gri olduğunu gördüm opal gri, diğeri de klasik gri Genişletmek için tıkla ... O nasil klasik gri oluyor abi cozemedim aslinda tam olarak bu resimdekimi klasik gri oluyor
Süleyman EKİNCİ' Alıntı: Kardeşim iki renk olan opal parçalı, Parmağında olan bana mor gibi geldi ama diğer resimde gri olduğunu gördüm opal gri, diğeri de klasik gri Genişletmek için tıkla ... O nasil klasik gri oluyor abi cozemedim aslinda tam olarak bu resimdekimi klasik gri oluyor
Mert G. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 2,101 Tepkime puanı 895 Puanları 5 15 Kas 2022 #9 Süleyman EKİNCİ' Alıntı: Evet kardeşim Genişletmek için tıkla ... Sen benden iyi bilirsinde bunun rengi cok koyu degilmi
Süleyman EKİNCİ' Alıntı: Evet kardeşim Genişletmek için tıkla ... Sen benden iyi bilirsinde bunun rengi cok koyu degilmi
Mert G. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 2,101 Tepkime puanı 895 Puanları 5 16 Kas 2022 #10 Süleyman EKİNCİ' Alıntı: Farketmez kardeşim daha koyu gri olursa oda antrasit dediğimiz ender bir mutasyon olur ama resimde net anlaşılmıyor Genişletmek için tıkla ... Bu sanirim antrasit baya koyu cunku rengi
Süleyman EKİNCİ' Alıntı: Farketmez kardeşim daha koyu gri olursa oda antrasit dediğimiz ender bir mutasyon olur ama resimde net anlaşılmıyor Genişletmek için tıkla ... Bu sanirim antrasit baya koyu cunku rengi
Mert G. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 2,101 Tepkime puanı 895 Puanları 5 16 Kas 2022 #11 @Süleyman EKİNCİ abi bir sorum olcak bu mutasyonlardan ben olsam dedigin ayirim dedigin kus varmi
Mert G. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 2,101 Tepkime puanı 895 Puanları 5 17 Kas 2022 #12 Süleyman EKİNCİ' Alıntı: Şuan konuştuğumuz gri ve parçalı yavruyu ayırırdım eğer bir tane ayırma hakkım olsaydı gri yavruyu ayırırdım Genişletmek için tıkla ... Anladim abi
Süleyman EKİNCİ' Alıntı: Şuan konuştuğumuz gri ve parçalı yavruyu ayırırdım eğer bir tane ayırma hakkım olsaydı gri yavruyu ayırırdım Genişletmek için tıkla ... Anladim abi