19.merttt Müdavim Katılım 14 Ağu 2021 Mesajlar 578 Tepkime puanı 405 Puanları 63 5 Eyl 2021 #1 Arkadaşlar hipradoxi-s ilacını aldim suluga kaç damla koymaliyim
19.merttt Müdavim Katılım 14 Ağu 2021 Mesajlar 578 Tepkime puanı 405 Puanları 63 5 Eyl 2021 #2 Ronay Ayk.' Alıntı: Yarım suluğa 6-7 damla yeterli ama hipradoxi üretimi durdu diye biliyorum sahte olma ihtimali yüksek. Genişletmek için tıkla ... Abi bilmiyorum ama suya karışmıyor bi video da duyu kaynatın diyordu
Ronay Ayk.' Alıntı: Yarım suluğa 6-7 damla yeterli ama hipradoxi üretimi durdu diye biliyorum sahte olma ihtimali yüksek. Genişletmek için tıkla ... Abi bilmiyorum ama suya karışmıyor bi video da duyu kaynatın diyordu
19.merttt Müdavim Katılım 14 Ağu 2021 Mesajlar 578 Tepkime puanı 405 Puanları 63 5 Eyl 2021 #3 Ronay Ayk.' Alıntı: Piyasada hiprodox üretilmiyor artık zaten yararı olmuyor emin ol.Sorun ne başka birşey önereyim. Genişletmek için tıkla ... Abi üst solunum sıkıntısı var büyük ihtimalle
Ronay Ayk.' Alıntı: Piyasada hiprodox üretilmiyor artık zaten yararı olmuyor emin ol.Sorun ne başka birşey önereyim. Genişletmek için tıkla ... Abi üst solunum sıkıntısı var büyük ihtimalle
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 5 Eyl 2021 #4 Ronay hocam daha iyi bilir tabide, doksimis temin edebilirsiniz
19.merttt Müdavim Katılım 14 Ağu 2021 Mesajlar 578 Tepkime puanı 405 Puanları 63 5 Eyl 2021 #5 Ronay Ayk.' Alıntı: Evet olur etken maddesi doksisiklin zaten Genişletmek için tıkla ... Abi şimdilik kullanayim bu ara çok para harcadım 3 tane ilaç aldim birisi vitamin olmak üzere
Ronay Ayk.' Alıntı: Evet olur etken maddesi doksisiklin zaten Genişletmek için tıkla ... Abi şimdilik kullanayim bu ara çok para harcadım 3 tane ilaç aldim birisi vitamin olmak üzere
19.merttt Müdavim Katılım 14 Ağu 2021 Mesajlar 578 Tepkime puanı 405 Puanları 63 5 Eyl 2021 #6 Ronay Ayk.' Alıntı: Tamam yarım suluğa 6-7 damla yeter.Ama etki etmez.Soğuk alğınlığından kaynaklı ise vitaminle çözersin.Ama değilse ilaç şart. Genişletmek için tıkla ... Abi ilk başta üşütmüştü ardından böyle oldu hırıltı var arada öksürüyor gibi ses çıkıyor
Ronay Ayk.' Alıntı: Tamam yarım suluğa 6-7 damla yeter.Ama etki etmez.Soğuk alğınlığından kaynaklı ise vitaminle çözersin.Ama değilse ilaç şart. Genişletmek için tıkla ... Abi ilk başta üşütmüştü ardından böyle oldu hırıltı var arada öksürüyor gibi ses çıkıyor
19.merttt Müdavim Katılım 14 Ağu 2021 Mesajlar 578 Tepkime puanı 405 Puanları 63 5 Eyl 2021 #7 Ronay Ayk.' Alıntı: Cereyanda kalmasın kullan vitamin.Ama sağlam ilaç şart. Genişletmek için tıkla ... Abi birkaç tane önerir misin yakın zamanda alayım
Ronay Ayk.' Alıntı: Cereyanda kalmasın kullan vitamin.Ama sağlam ilaç şart. Genişletmek için tıkla ... Abi birkaç tane önerir misin yakın zamanda alayım