• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! İkinci el kafes aldım nelere dikkat etmeliyim

bebik

Yeni Üye
Merhabalar herkese. Forumda yeniyim, kuş bakımında da yeni sayılırım. Balkonumuza konması ve sahibini bulamamamızın sonrasında yavru sayılabilecek bir pakistan papağanı sahibi olmuş bulunduk. Birbirimizi sevdik ve alıştık. Ancak ilk geldiğinde aldığımız kafesten daha rahat olması için ikinci el büyükçe bir kafes aldık.
Kafes daha önce kullanılmış. Tabanındaki tel paslı. Dış durumu ise iyi.
Bütün malzemelerini bitkisel sabunla yıkadım. Metal olan kısımları ise sirkeli bezle sildim. Başka dikkat etmem gereken bişey varsa söylerseniz çok sevinirim. Bebeğimi rahat ettirmek isterken ona zarar vermek istemem. Şimdiden teşekkürler.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kafesinizi virkon s ile dezenfekte edin. Silmekle olmaz. Ama paslı demişsiniz. Paslı kafesi kullanmayın.

betul.a

Aktif Üye
Merhabalar herkese. Forumda yeniyim, kuş bakımında da yeni sayılırım. Balkonumuza konması ve sahibini bulamamamızın sonrasında yavru sayılabilecek bir pakistan papağanı sahibi olmuş bulunduk. Birbirimizi sevdik ve alıştık. Ancak ilk geldiğinde aldığımız kafesten daha rahat olması için ikinci el büyükçe bir kafes aldık.
Bütün malzemelerini bitkisel sabunla yıkadım. Metal olan kısımları ise sirkeli bezle sildim. Başka dikkat etmem gereken bişey varsa söylerseniz çok sevinirim. Bebeğimi rahat ettirmek isterken ona zarar vermek istemem. Şimdiden teşekkürler.
Taban teli değişmeli

Şahin_tutuş

Paylaşımcı
O pakistan papağanının rengi ne? Mavi, sarı gibi bir renk değilse yeşilse doğadan bir kuş olabilir. Türkiye'de Pakistan papağanı var dışarda yaşayan çok.

bebik

Yeni Üye
O pakistan papağanının rengi ne? Mavi, sarı gibi bir renk değilse yeşilse doğadan bir kuş olabilir. Türkiye'de Pakistan papağanı var dışarda yaşayan çok.
yeşil. istanbulda çok doğayla iç içe olan bi konumda yaşamıyoruz ve hem bakımlı hem de ele alışkın bir kuştu ondan dolayı sahipli oldugunu düşündüm. veteriner de civardan bi evden olmasaydı bulunduğumuz kata kadar uçamayacağını söylemişti.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sahibini ardınıZ mı . Kuş kaybetmek çok çok üzücü bir durum sahibi çokça üzülmüştür. Günlerce arayanlar, üzülen insanlar var. Burada çok denk geliyoruz buna.

bebik

Yeni Üye
Sahibini ardınıZ mı . Kuş kaybetmek çok çok üzücü bir durum sahibi çokça üzülmüştür. Günlerce arayanlar, üzülen insanlar var. Burada çok denk geliyoruz buna.
evet aradık civardaki sitelerin whatsapp gruplarına yazdık/yazdırdık ama herhangi bir dönüş olmadı. zaten dönüş olmamasının ardından kesin şekilde sahiplenmeye karar verdik biz de. 3.ayımızdayız şimdi.

Üst Alt