• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İki Muhabbet kuşum kavga ediyor

ecenur61

Yeni Üye
Bir dişi yavru muhabbet kuşumuz vardı. Dişi muhabbet kuşumuz albino. Yanına yavru bir erkek aldık birlikte büyüsünler diye fakat gagası hala beyaz alt kısmında hafif mavilik var kız olduğunu düşünüyorum. Onları sürekli dışarda tutuyordum. Son zamanlarda 3 4 saatlık dışarda tutup kafesi koyuyorum. Kafeste gece uyku zamanı dışında fazla kalınca yeni aldığım kuş diğer kuşumuzun peşinde sürekli onun yanına geliyo ve agresif albino kuşumda bağırıyor. Ben ikisininde dışarı çıkarınca kavga etmiyorlar. Bunun nedeni kafeste daha fazla durmalarımı acaba birde resim koydum ikiside düşündüğüm gibi dişimi Ekli dosyayı görüntüle 46877

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Maşallah ne kadar güzeller. 😍
Albinoda kırmızı göz oluyor diye biliyorum.

Küçük olan büyük kuş ile zaman geçirmek istiyordur, büyükte istemediği için sorun çıkıyor olabilir ya da kendi kafesini yabancı bir kuşun işgal ettiğini düşünüyor olabilir. İkisine ayrı kafeslerde bakın bence, ileride daha kötü bir durum olmaması adına.
Burdan ikiside dişi gibi görünüyor ama cere kısımlarını tam önden çekerseniz daha net bilgi verilir. 😊

ecenur61

Yeni Üye
Maşallah ne kadar güzeller. 😍
Albinoda kırmızı göz oluyor diye biliyorum.

Küçük olan büyük kuş ile zaman geçirmek istiyordur, büyükte istemediği için sorun çıkıyor olabilir ya da kendi kafesini yabancı bir kuşun işgal ettiğini düşünüyor olabilir. İkisine ayrı kafeslerde bakın bence, ileride daha kötü bir durum olmaması adına.
Burdan ikiside dişi gibi görünüyor ama cere kısımlarını tam önden çekerseniz daha net bilgi verilir. 😊
Ben ikisini birbirinden ayırınca birbirlerini çağırıyolar birbirlerinin canını yakmıyorlar eğer fiziksel bir kavgaları olursa ayırmayı düşünüyorum. Sağdaki yeni kuşum yaklaşık iki aydır bizimle bir kaç gündür böyleler bende endişeleniyorum
Ekli dosyayı görüntüle 46878

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba ikiside mi dişi benim yaşlı gözler mi beni yanıltıyor

ecenur61

Yeni Üye
Merhaba ikiside mi dişi benim yaşlı gözler mi beni yanıltıyor
Ben ikisini de erkek diyerek verdi ama sonra kızım olduğunu öğrendim sonra yanına bir erkek yavru daha alim birlikte büyüsünler istedim fakat oda dişi olduğunu düşünüyorum. Aslında dişi olmaları benim için daha iyi çünkü yavrularsa yavrularını kimseye veremezdim. İki dişi olması aralarında kavga yaratırmı internete hep böyle şeyler okuyorum.

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
Ben ikisini de erkek diyerek verdi ama sonra kızım olduğunu öğrendim sonra yanına bir erkek yavru daha alim birlikte büyüsünler istedim fakat oda dişi olduğunu düşünüyorum. Aslında dişi olmaları benim için daha iyi çünkü yavrularsa yavrularını kimseye veremezdim. İki dişi olması aralarında kavga yaratırmı internete hep böyle şeyler okuyorum.
Anlaşmalarına bağlı. Arkadaşımdada 2 tane dişi var çok iyi anlaşıyorlar. Buarada çok tatlılar maşallah 🧿🙂

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İkiside dişi evet . Anlaşmaları karakterleri ile alakalı. Ayrı cinsiyetlerde de olsalar anlaşamayan anlaşamıyor.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
İkisi de dişi maşallah çok tatlılar. Çok beğendim ben minnoşları. Tüyü kadar ömrü olsun ikisininde. 😍😍😍

Dediğiniz gibi yapın öyleyse.
Ayrı kafeslerde olursa iki dişi olmasıda sıkıntı olmaz bence. Birbirlerine arkadaş olurlar. 😊

Üst Alt