• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İki dişi yada iki erkek sultan aynı kafeste yasarm

Cihan Esengül

Yeni Üye
Selamün aleyküm arkadaşlar bende bir cift sultan papağanı var birinin cinsiyeti den eminim diğeri önceleri melodik ötüşü vardı şimdi yanına bir dişi aldım yuvalık taktım erkek diye düşündüğüm yuvaya giriyo dişiyi yuvaya sokmuyo ama son zamanlarda melodik ötüşü yok ve çiftleşmek isteyen dışı gibi egiliyo tunekte birbirlerinin kafasını kasiyorlar ama erkek diye düşündüğüm kızgın dişi hareketleri yapioeger dişi ise iki dişi aynı yerde yasarmi birbirlerinin kafasını kasirlarmi cevabınız için teşekkür ederim

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Aleyküm selam, genelde dişiler kavga eder fakat anlaşıp anlaşmamalarına bağlı. Erkek sandığınız kuşun melodik ötüm videoları mevcut mu? Kuşların videoları çekip paylaşabilir misiniz?

Cihan Esengül

Yeni Üye
Video değil ama resim mevcut resimleri gönderdim çok tşk ederim

Cihan Esengül

Yeni Üye
Bizde erkek olarak biliyoruz ama hocam yanına eş olarak dişi aldık soldakini o geldikten sonra kızgın dişi hareketleri sergilemeye başladı ve melodik otuslerini kesti ama yuvaya sürekli girip dişiyi sokmuyo yuvaya ama birbirlerini kasiyorlar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba başlıktaki sorunuza cevsp vereyjm kafesi büyük olursa sıkıntı yok.. kuşlara biraz zaman tanıyın yuvalik takılı olsun beslemeyi zengin yapın sabırla bekleyin 😊

Cihan Esengül

Yeni Üye
Merakım kuşlar erkek dişi mi yoksa ikiside erkek mi hocam onun için fikirlerinizi alamak isdedim resim gönderdim

Üst Alt