• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İhtiyaç Fazlası Ürünler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bahar Y.

Müdavim
Merhaba sevgili kafeskuslari ailesi, umarım herkes iyidir 🙏🏻
Elimde ihtiyaç fazlası ürünler kaldı eğer ihtiyaç sahibi olan varsa sadece kargo ücretini karşı ödemeli yaparak gönderebilirim 😊
-Nijer
-Kızıl Dal Darı
-Grit Kum
-El Besleme Maması
-İncir Çekirdeği Unu
-Hindistan Cevizi Unu
-Taubenfit E-50
-Respiratory Turbo Nefes Açıçı x2
-Zeolit
-Nekton-MSA
-Yem
-Talaş
Hiç birinin net ağırlığını bilmiyorum fotoğraf bırakıyorum ona göre isteyen özelden veya konu altına yazarak iletişime geçebilir 😊
Ekli dosyayı görüntüle 51914

Son düzenleme:

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuş bakımını bırakmıyorsunuz değil mi 😳

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Hayırlısı olsun ozaman. Hem üzüldüm hem sevindim. Yolunuz açık olsun başarı dolu bir eğitim hayatı diliyorum ohalde 🤗

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Yüreğine sağlık kardeşim 🙏 şöyle yapabilirim eğer kabul edersen ürünleri ben kargo kodu çıkarayım sen bana gönder ihtiyacı olanlar talebini buradan yazsın mamaisten yapacağı alışverişte senin adına yollarım zaten forumda aktif olanların çoğu mamaisten alışveriş yapıyor ☺ Hem bu şekilde ürünler ihtiyacı olana gitmiş olur diye düşünüyorum karar senindir @Bahar Y. 👍

Bahar Y.

Müdavim
Yüreğine sağlık kardeşim 🙏 şöyle yapabilirim eğer kabul edersen ürünleri ben kargo kodu çıkarayım sen bana gönder ihtiyacı olanlar talebini buradan yazsın mamaisten yapacağı alışverişte senin adına yollarım zaten forumda aktif olanların çoğu mamaisten alışveriş yapıyor ☺ Hem bu şekilde ürünler ihtiyacı olana gitmiş olur diye düşünüyorum karar senindir @Bahar Y. 👍
Olur abi mantıklı, öyle yapalım hem parça parça isteyenler içinde iyi olur, teşekkür ederim 😊

nymeria

Eski Forumcu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Aa okulunuz hayırlı olsun 🤩 İstediğiniz bölüm oldu mu?

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Hayırlısı olsun Baharcım 😍🥰 hangi okul hangi bölüm. Yolun açık olsun başarılı bir yıl diliyorum canım 💕asıl hayat şimdi başlıyor desem yeridir 😊☺Yavrulara kim bakacak 🙏🏻

Bahar Y.

Müdavim
Aa okulunuz hayırlı olsun 🤩 İstediğiniz bölüm oldu mu?
Teşekkür ederim, istediğim meslek olmasada istediğim çalışma alanı diyebiliriz ☺
Hayırlısı olsun Baharcım 😍🥰 hangi okul hangi bölüm. Yolun açık olsun başarılı bir yıl diliyorum canım 💕asıl hayat şimdi başlıyor desem yeridir 😊☺Yavrulara kim bakacak 🙏🏻
Teşekkür ederim Aslı hocam 💛 Mersin üniversitesi laborant ve veteriner sağlık ☺ yavrulara sağolsun @Soner hocam evini açtı gözüm hiç arkada değil o yüzden 🥰

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba baharcım yolun açık olsun canım Allah zihin açıklığı versin ❤yolun uzun titiz çalışkan prensipli bir öğrenci olacağına inanıyorum. Başarılar dilerim 🧿🧿🧿 🤗👍

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İhtiyaç fazlası olan malzemeler için sormuştum
Kalmamış olabilir yeni konu açarsanız yardımcı olmaya çalışırız ve ne istiyorsunuz durumunuzu da anlatırsanız yardımcı olabiliriz. Bu konu kapandı. Bahar hanım ayrıldı forumdan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...